Totul despre sex

Totul despre sex
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Performanţă sexuală şi rating greu de egalat la ...."Mireasă pentru fiul meu". Doi concurenţi au încălcat regula 25 a concursului. Pentru neiniţiaţi, printre care mă număr, regula cu pricina presupune lipsa acută de... sex în timpul filărilor showului quality. Raymond şi Constantina, căci aşa îi cheamă pe actorii porno de ocazie, prezenţi pe micile ecrane la ore la care pot fi urmăriţi şi de copiii de grădiniţă, au dus sexul la un cu totul alt nivel. Au rupt în două recuzita, recte patul. Totuşi, cei doi nu au fost daţi afară din concurs, semn fie că părinţii micilor telespectatori vor educaţie sexuală live, gratis, fie că ratingul minunatei emisiuni a avut o erecţie spontană de vreo câteva puncte procentuale.

CITIŢI ŞI: Bucătar la proţap

* Dacă tot vorbim de sex live, CNA a trecut la un cu totul alt nivel. Ştiu că această rubrică se intitulează TV Mania, dar nu pot să nu observ faptul că CNA a transmis în direct pe internet o şedinţă. Numai că membrii forului ce ne spune la ce porcării ne putem uita au dat cu bâta în baltă. La jumătate de oră după începerea transmisiei, operatorul a fost dat afară din sală, deoarece membrii CNA începuseră să se certe. Recunosc faptul că nu m-am uitat la respectiva emisie, dar presupun că stimabilii domni şi doamne, plătiţi din bani publici de altfel, au început să vorbească despre falusul de paturi rupător mai mult decât ar fi putut audienţa să recepţioneze.

CITIŢI ŞI: Perlele comentatorilor de la Campionatul Mondial de fotbal

* Vâlvă uriaşă pe site-urile colorate. Renata a primit o rochie de mireasă de ziua ei, în prime-time, la emisiunea lui Bahmu. Vă întrebaţi poate cine este Renata? Este nimeni alta decât fosta iubită a prinţului ţiganilor, Leo de la Strehaia, iar cadoul l-a primit de la un nou admirator, în emisiunea fostei actuale neveste a eternului Prigoană! Pfff.... nici eu nu mai pot urmări acest şir logic al acţiunii. Ideea de bază este că, în lumea mondenă românească, această ţigăneală reprezintă o ştire. I rest my case! Asta până în secunda în care voi vedea cu cine a rupt Renata patul în ultimul cincinal.

Citit 2358 ori Ultima modificare Joi, 19 Iunie 2014 15:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.