Sex cu... excavatorul

Sex cu... excavatorul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ura merge mână în mână cu Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Zilele acestea face furori pe internet performanţa unui comentator de la televiziunea ucrainiană, care a comentat meciul dintre Rusia şi Belgia. În momentul în care belgienii au înscris golul victoriei, băiatul responsabil cu microfonul a avut următoarea reacţie: "Ucraina, eşti pregătită? Atunci hai să cîntăm o piesă populară ucraineană: la-la-la-la-la-laaa!", fredonînd un cîntec anti-Putin, extrem de răspîndit în rîndul galeriilor din ţara vecină. Probabil că stimatul domn a vrut să-şi exprime astfel dragostea faţă marele vecin şi prieten de la Est.

* Senzaţional! Şoc! Incredibil! Şi ce mai vreţi voi. Domnişoarele purtătoare de silicon duc prostia către un nivel stratosferic. Ana Maria Mocanu, una dintre fetele de la Capatos, a primit un contract avantajos din partea unui cântăreţ de manele. Conform contractului, actuala roşcată, fostă blondă, brunetă prin părţile esenţiale a trebuit să călărească...un excavator. Bun, acum întrebarea firească este...ce urmează? Un rotopercutor, un pick-hammer, un tanc poate?

* Unul dintre cele mai tari titluri date unei ştiri aparţine celor de la Antena 1. Citez: "I-a trecut pofta de sex! A rămas blocat într-un VAGIN de 120.000 euro!!! 22 de pompieri s-au chinut să-l scoată de acolo!". Primul lucru la care te gândeşti, ca bărbat, este -"Ce operaţie şi-a făcut nene duduia, de costă gaura cât 4 apartamente din Galaţi?". Ei bine, după cum era de aşteptat, titlurile înşeală. Din ştirea cu pricina aflăm că studentul neamţ care s-a blocat în fericire, a aterizat de fapt într-o sculptură evaluată la suma cu pricina. Evident, sculptura reprezintă un vagin, dar totuşi...mai uşor cu studentus captivus. Studentul era bineînţeles american.

Citit 1707 ori Ultima modificare Luni, 23 Iunie 2014 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.