Mireasă sado-maso pentru fiul meu!

Mireasă sado-maso pentru fiul meu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*"Mireasă pentru fiul meu", acest show minunat care îşi doreşte să aducă violul, bătaia şi păruiala în casa fiecărui român a mai înregistrat o nouă reuşită. După ce doi concurenţi au rupt patul în urma unei partide de sex cu năbădăi, alţi doi îndrăgostiţi şi-au dat în petic. Pentru ca nevestele disperate din Vaslui să nu sufere în urma faptului că sunt singurele românce iubite cu parul, cuplul Constantina-Raymond s-a apucat de lupte domestice, piperate, nu-i aşa, cu replici demne de Shakespeare. Între două scatoalce, tânărul a reuşit şi o memorabilă declaraţie de dragoste:" Eşti proastă cu "P" mare, nu o să plâng eu pentru pentru o scârbă ca tine, nu am nevoie". Să nu mai aud cârcotaşii că nu au ce învăţa de la televizor.

*Nicio TV Mania fără perlele comentatorilor meciurilor Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, competiţie ce ne animă serile de vară. De data aceasta, gafa supremă vine de la nimeni altul decât şeful Departamentului Sport din cadrul Televiziunii Române, Emil Hossu-Longin. Domnia sa a comentat meciul dintre Franţa şi Elveţia, încheiat cu scorul de 5-2 pentru selecţionata cocoşului galic. La ultima fază însă, după ce arbitrul fluierase finalul meciului, Benzema a mai trimis odată mingea în poartă."Gooooooooooooool Benzemaaaa! Cireaşa de pe tort. Benzema închide setul. As al lui Benzema, ce execuţie! Ce execuţie minunată a avut atacantul lui Real Madrid în minutul 90+3, practic la ultima fază", spunea şeful sportului de la TVR de la înălţimea microfonului său brazilian. Evident, golul nu fusese acdordat. O fi aflat măcar acum Emil Hossu-Longin rezultatul corect al confruntării pe care a şi urmărit-o live?

* Ultima porţie de cultură de azi vine tot de la Antene. De această dată de la Antena Stars. Mihai Mitoşeru a crescut audienţele postului certat cu legea, după ce a mărturisit în direct, în cadrul emisiunii "Wonderlife", ce a făcut cu primii bani câştigaţi din showbiz."Eram student la Actorie şi am plecat în Israel cu mama, Doru Octavian Dumitru şi mai mulţi actori. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar ţin minte că Doru a trebuit să se întoarcă şi eu, care ştiam toate replicile pe de rost, am intrat în spectacol şi aşa am câştigat primii bani", a povestit omul de televiziune. Şi eu, care mă aşteptam la un tratat de Nietzsche.

Citit 1592 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.