Striptease cu balenuţe

Striptease cu balenuţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Măruţă vrea neapărat să scoată tot ce e mai bun din româncele supraponderale. Drept urmare, în emisiunea sa a fost invitată nimeni alta decât Emma Haslam, britanica de 97 de kilograme ce a ajuns în finala Britain's got talent. Toate bune şi frumoase. Nu am nimic cu cei supraponderali, categorie în care de altfel mă înscriu cu succes. Totuşi să pui 97 de kilograme de feminitate pe o bară şi să le vânturi sub ochii copiilor ce au ghinionul să se uite la acea oră la televizor, parcă este un pic prea mult chiar şi pentru Măruţă. Pe de altă parte, această emisiune a înregistrat un rating uriaş printre gospodinele din Vaslui, care nu şi-au mai luat deja tradiţionala altoială cu toporul de la bărbaţi pentru că nu arată precum "păcătoasele" de la televizor. 

CITEŞTE ŞI: Sex cu...excavatorul

* Dacă tot vorbim de talentaţi şi talentate, din toamnă vom avea la Pro TV un nou bâlci al deşertăciunilor. Este vorba de "Românii au talent". Show-ul în care 90 la sută dintre concurenţi se fac de râs în faţa ţării îi vor avea în calitate de juraţi pe Cabral şi Mihai Bendeac.

MIREASĂ SADO-MASO PENTRU FIUL MEU

* Domnişoare talentate sunt şi la Antena 1. Preferata mea este de departe Renata, fosta iubită a prinţului ţiganilor, Leo de la Strehaia. Într-un moment de maximă sinceritate, domnişoara a explicat ce a găsit pe noptieră, după ce osul regesc a părăsit domiciliul conjugal. " "Leo mi-a lăsat o sumă de bani când a plecat de acasă, în loc de cadou. În euro. El nu mi-a lăsat o sumă ca să-mi permit să trăiesc mai departe, ci în loc de cadou pentru că nu a avut timp să se ducă el să-mi ia. Aş putea să-mi iau chiar şi o maşină, mai modestă, nu ca cea pe care o am acum" a spus tânăra domniţă la Antena 1. Păi, cam cum se numeşte oare doamna care primeşte bani pentru companie din partea iubiţilor? Întreb şi eu aşa, să mă aflu în treabă.

Citit 1438 ori Ultima modificare Marți, 24 Iunie 2014 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.