Şi psihopaţii se schimbă câteodată

Şi psihopaţii se schimbă câteodată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*Pro TV anunţase cu ceva timp în urmă că a scăpat de vechii juraţi de la Masterchef. Băieţii care aruncau pe jos cu farfuriile concurenţilor au fost transferaţi de Antena 1. Veştile bune pentru telespectatorii show-ului culinar se opresc însă aici. Motivul este unul relativ simplu. Vechii psihopaţi vor fi înlocuiţi cu unii proaspeţi. Favoriţi în acest moment sunt Cezar Munteanu, Henrik Sebok  şi Dragoş Bercea. „Se păstrează cam aceleași tipologii. Unul să fie dur, unul glumeţ şi altul tinerel”, spun producătorii show-ului.

*Vă mai amintiţi de "Cronica Cârcotaşilor", emisiunea care rulează de aproape un deceniu pe la Prima TV. Ei bine, fetele care dansează în emisiune, respectiv Cristina şi Ioana, şi-au dezvăluit secretele pentru un trup perfect. Ioana şi Cristina arată impecabil, dar nu se menţin în formă cu vreo dietă specială, ci cu sex. "E cel mai bun exerciţiu", a spus Ioana pentru emisiunea Click! de la Prima TV. Când va afla şi Oana Roman despre această modalitate excelentă de a arde kilogramele, probabil că soţul va trebui să meargă din ce în ce mai des la medic. Nu de alta, dar presupun că această activitate i-ar dăuna grav sănătăţii.

*Necunoscute sunt căile divorţului la români. Boureanu plus Pelinel egal în contiunuare love. Asta pentru că judecătorii au decis ca primul termen al procesului de divorţ a fost stabilit abia în septembrie.

*Moment de maximă perplexitate pentru Adelina Pestriţu. Un invitat al emisiunii WOW Biz a refuzat să o ....pupe. Sebi, soţul Danei Marijuana, a intrat în platou cu zâmbetul pe buze, i-a salutat pe prezentatorii TV, dar a refuzat să o pupe pe Adelina pe obraz. "Nu-mi pup decât soţia, îmi pare rău. E geloasă...", s-a justificat el, lăsând-o pe Adelina fără cuvinte. "Ştii, noi aşa obişnuim cu invitaţii, îţi dai seama că nu mă dădeam la tine", i-a replicat ea. De la o vârstă şi o anumită reputaţie încolo, şi dacă te oferi spre pupat s-ar putea să fii refuzată.

Citit 1838 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iunie 2014 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.