Efectul erotic al excavatorului asupra antenistelor

Efectul erotic al excavatorului asupra antenistelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Burlăciţă la cupă. Să mă lumineze şi pe mine cineva care-i treaba cu noua pasiune (obsesie) a antenistelor pentru excavator? E o sarcină trasată pe linie de partid, îşi face Felix firmă de construcţii şi are nevoie de publicitate mascată sau Antena 1 a descoperit o nişă neexploatată – bărbaţii cu fantezii şantiereşti: macaragiţa, excavatorista, betonista şi buldozerista, sexy, evident? De la ce m-am luat? Aţi citit deja ce-a scris colegul Liviu Ghinea despre videoclipul pe care asistenta păcătoasă Ana Maria Mocanu l-a filmat dansând sexy şi extrem de sumar îmbrăcată, în cupa unui excavator şi călare pe el.

Citeşte şi: Sex cu... excavatorul

Ei bine, chiar dacă utilajul ilustra un videoclip de manea, iată că excavatorul a revenit în forţă, joi seara, la „Burlăciţa”. Concret, Andreea Mantea şi-a dat întâlnire cu doi dintre pretendenţii la inima ei la o lecţie practică de manevrat excavatorul. Desigur, în Las Vegas, că doar acolo se desfăşoară acţiunea. Băieţii au învăţat cum să facă adevărate acrobaţii, ridicându-se pe şenile sprijiniţi doar în cupă, cum să sape şi să descarce pământul. Pentru că unul dintre flăcăi era stângaci rău, Andreea l-a dat jos din cabină, s-a urcat în locul lui şi a preluat controlul manetei. Burlăciţa a savurat din plin experienţa, de parcă ar fi fost la volanul vreunul bolid ultimul răcnet, nu în cabina unul excavator, mărturisind că a fost una dintre cele mai distractive experienţe pe care le-a trăit.

    * Gabi Aur continuă cursa. Din start trebuie să vă spun că gălăţeanul Gabi Aur e în continuare concurentul Burlăciţei. Partea delicată este că bărbatul, naiv cât cuprinde, e convins că e singurul care s-a sărutat pasional cu Andreea. Spre nenorocul lui, Burlăciţa şi un alt concurent, unul cu faţă de corporatist pasionat de MMA, mai aveau un pic şi se devorau în sărutări fierbinţi, chiar în ediţia de joi. Iar pentru ediţia viitoare se anunţă deja scandal: se pare că băieţii, plictisiţi să aştepte să le dea întâlnire Andreea, s-au consolat cu nişte vânzătoare de plăceri.

Citeşte şi:

Gălăţeanul Gabi Aur a pus-o pe jar pe Andreea Mantea

Gălăţeanul Gabi Aur, sărut pasional cu Burlăciţa Andreea Mantea

Citit 1280 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iunie 2014 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.