Neuronii mediei

Neuronii mediei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dezvăluire absolut epocală din viaţa Oanei Roman. Una dintre cele mai mari dive ale României a învăţat să stea dreaptă, după ce mama sa îi punea un făcăleţ pe spate. Lucrul i-a folosit de minune. Ce nu i-a prea folosit este recompensa. Dacă stătea dreaptă, putea să folosească făcăleţul pentru gogoşi. Rezultatul: şi-a învăţat coloana să suporte cele câteva chintale obţinute cu ajutorul gogoşilor.

* Tot din lumea divelor. Ceva mai mici la stat şi sfat decât Oana Roman. Loredana Chivu, una dintre asistentele de la show-ul lui Dan Capatos, a fost întrebată care este teorema lui Pitagora. Răspunsul, demn de Nobel: "Cu ce ne încălzeşte teorema asta în emisiunea noastră? Pe cine interesează?". Bravo fată! Şi eu care te suspectam de exces de neuroni!

* S-au terminat alegerile, iar învinsul Victor Ponta şi-a luat o scurtă vacanţă şi a zburat cu fiul până-n Dubai, ca să vadă Marele Premiu de Formula 1. Toate bune şi frumoase. Numai că, înainte de a asista la competiţie, premierul a ieşit într-un club. Potrivit celor de la Realitatea Tv, nota de plată se ridică la "numai" 2.679 de euro. Ce a luat premierul de banii ăştia? Şase băuturi carbogazoase, o sticlă mare de apă plată, patru sticle de apă minerală, o sticlă de whisky, două digestive şi o şampanie britanică. Cum? Whisky? Serios? Cred că Băsescu e de vină! Părerea mea!

* Soţioara domnului Ponta, ca o femeie responsabilă şi degrabă cheltuitoare, a dat o fugă la Viena, pentru o sesiune de shopping terapeutic, în timp ce soţul se distra în Dubai. Probabil că nu pe banii soţului sau ai statului, ci pe banii tăticului Ilie Sârbu.

* Ultima ştire a zilei vine de la Mihaela Rădulescu, fosta doamnă Bănică, fosta doamnă Schwartzenberg şi fosta iubită a lui Dani Oţil. Aflăm din presă că şi-a ales un iubit paraşutist. Acum întrebarea este cu ce paraşută o să sară domnul.

Citeşte şi: Cât de afrodiziac este rinocerul?

Citit 1243 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.