Cât de afrodiziac este rinocerul?

Cât de afrodiziac este rinocerul?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cutremur ca în noaptea preşedinţilor. Deci a fost 5,5, 5,7 sau 5,8? Mărturisesc deschis, am „petrecut” cutremurul de una singură sau, mai exact, în tandem cu pisica mea, la etajul al cincilea din blocul în care stau. De speriat m-am speriat doar eu, pentru că mâţa nu numai că nu m-a avertizat că începe dansul teluric, dar nici măcar nu şi-a coborât augusta fiinţă din pat! Niciodată n-am putut spune cât a durat seismul, pentru că, în vreme ce trepidaţiile s-au terminat, eu încă mă mai unduiesc, cu pereţi cu tot. Seismograful meu interior a estimat un şase pe Richter. La România Tv titrau 5,5, la Realitatea - 5,6, la B1 - 5,8, evident, grade pe Richter. În timp ce evaluam pagubele: câteva cărţi căzute, niscai tencuială care pudra gresia din bucătărie şi toate uşile şi sertarele dulapurilor deschise, m-a cuprins revolta. Cum vine asta: un cutremur am avut şi nici pe acesta n-am fost în stare să-l măsurăm cum se cuvine. Parcă eram în noaptea preşedinţilor, în care ba era Ponta învingător, ba era Iohannis preşedinte, ba erau la balotaj!

* Fiert, ras şi pudrat în mâncare. În aşteptarea replicilor cutremurului - pe care, sincer, mi le doream prin SMS - am făcut cunoştinţă, pe România Tv cu „Doctor Mit”, un tinerel care desfiinţează miturile medicale. Iac’aşa am aflat că rinocerul, mai precis cornul de pe nasul lui, este considerat afrodiziac! Şi că rinocerii mor pe capete, sărmanii, ca să le crească unora potenţa în pat. Cornul cu pricina, odată recoltat de pe nasul animalului, este fiert, ras şi apoi presărată pudra peste mâncarea servită beneficiarului. Faza tare e că magicul ingredient nu are nimic de natură să crească apetitul sexual, nu-i decât cheratină. Ca să sintetizez mesajul lui Doctor Mit, cică aceleaşi beneficii le-ar obţine bărbaţii dacă şi-ar pune în mâncare propriile unghii tăiate. M-a cutremurat dezgustul!

* Sarcină Sensuală. Era cât pe-aci să-mi fac procese de conştiinţă că am ratat ştirea cu Simona Sensual gravidă. Mai ales că Antena Stars investiga cine ar putea fi tatăl. M-am zbuciumat degeaba: a fost alarmă falsă!

Citeşte şi: Domnilor, femeile v-au mâncat banii?

Citit 1391 ori Ultima modificare Duminică, 23 Noiembrie 2014 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.