"Asistentele să nu înghită, că rămân însărcinate"

"Asistentele să nu înghită, că rămân însărcinate"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pamfletarul Duban şi talibana Loredana Chivu. După ce a fost pusă pe liber de la show-ul păcătos al Antenei 1, Loredana Chivu s-a mai şi trezit parodiată de Andrei Duban. Actorul care, dacă nu venea Revoluţia, ar fi spus şi acum poezii în rol de pionier, a realizat un filmuleţ băşcălios în care o imită de Loredana transmiţând un mesaj suratelor asistente. „Secretul buzelor mele mari este următorul - să ştiţi că, de fapt, eu mi-am micşorat capul. Vreau să transmit asistentelor, colegelor mele, sa nu înghită niciodată, pentru că rămân însărcinate”. Numai că Loredana n-a râs deloc, considerând filmuleţul o jignire. Dar n-a venit cu o bazuka la uşa lui Duban, nici n-a plătit vreun asasin de ocazie, ci a venit să-i facă morală, pe canapeaua de la Kanal D. Deşi un artist poate face în foi de viţă pe cineva mai puţin inspirat, ca să nu spun mai puţin educat şi dotat intelectual, Duban a coborât pe panta măgăriei, întrebând-o pe blondă dacă e plătită cu ora. O provocare numai bună pentru o replică în stil Loredana: „Tu eşti plătit la oră? Eu îmi iau salariul la sfârşitul lunii. Nu ai fost tu la fundul meu, să vezi ce fac sau nu. Pe tine, la facultate, te învaţă să înjuri femeile, să le jigneşti?".

* A fi sau a nu fi un exemplu. Duban, însă, încerca să-şi explice bunele intenţii: „Nu mi se pare normal să apari la tv ca un exemplu. Un exemplu care ar putea fi urmat de fetele cărora mamele le spun să se ducă să termine şcoala, să facă o facultate. Faptul că îţi pui piercinguri în cavităţi nu e o muncă. Singurul lucru care îmi place la Loredana Chivu este maşina”. „Dacă tot eşti actor, mergi şi joacă teatru pe marile scene ale lumii sau fă ceva educativ, nu mă imita pe mine”, a fost afirmaţia Loredanei, care mi-a dat serios de gândit.

Personaje tv ca Loredana mi se par triste şi efemere. Dar acum, sincer, i-aţi vedea pe Marcel Iureş, pe Maia Morgenstern ori pe Mircea Diaconu „parodiind” o asistentă tv ori alt personaj monden? Mă tem că nu. Ei, cam asta ar fi diferenţa între Duban, Bendeac şi actorii adevăraţi. Desigur, şi asta e tot un (fel de) parodie.

Citeşte şi: "Peştele" Cristi, Belmondo sau "Satana"? Cine e tatăl?

Citit 2306 ori Ultima modificare Joi, 08 Ianuarie 2015 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.