Prostituţie de gen feminin şi sex masculin

Prostituţie de gen feminin şi sex masculin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Niciun Eurovision fără Naomi. O mare de lacrimi şi suferinţă plus ceva dileme, cu asta m-am ales pentru că m-am încăpăţânat să mă uit la „Răi, da’ buni”, unde Naomi, transsexualul muzicii româneşti, îşi vărsa telefonic amarul că n-a fost selectat nici anul acesta la Eurovision. Şi asta nici măcar după ce femeia cu barbă, Conchita Wurst, a câştigat anul trecut!

"N-am reuşit să dorm toată noaptea, dar asta este, viaţa merge înainte. După un fenomen cum a fost Conchita, mă gândeam că şi poporul român s-a mai deşteptat un pic şi o să-mi dea o şansă. Este o competiţie muzicală, nu una de defilare. M-am săturat de convingerile astea comuniste", se văicărea Naomi.

Ciudat este că ea recunoştea că prestaţia sa muzicală n-a fost cea mai bună, că nu se pregătise suficient. Eu ştiu că femeia e, prin excelenţă, o fire contradictorie, dar nu pricepeam cum reuşea artista să înceapă o frază cu acuzaţii grave la adresa compozitorilor „comunişti”, în frunte cu Horia Moculescu, care o persecută, şi să o încheie nostalgic amintind ce mult o apreciau aceiaşi muzicologi pe vremea când participa la competiţii de interpretare ca băiat şi răspundea la numele de Florin.

În vreme ce Mihai Morar o tot invita să sară în primul avion şi să vină din Elveţia la Bucureşti, să cânte piesa despre care susţinea că oricum, chiar şi fără Eurovision, va deveni hit, Naomi a spus că se duce la Paris. Acolo va participa la preselecţiile competiţiei „The Voice of France”. La faza asta nu pot decât să-i spun „Bonne chance!”

* Prostitutio in integrum. Într-o pauză publicitară de ştiri cu, despre şi legate de Elena Udrea, mai aflu câte ceva la România Tv şi despre „Prostituţie de lux” cu asistente tv. Cică nu doar fetele ar fi „prestat” amor contra cost, ci şi nişte bărbaţi! Că sunt doamne pe care farmecele personale nu le mai ajută să-i convingă pe bărbaţi, aşa că le achiziţionează serviciile. Ciudat este că până acum niciun asemenea asistent tv n-a fost chemat să dea cu subsemnatul! Dar măcar ştim că prostituţia e de gen feminin şi de ce sex vrea… clientul/a.


CITEŞTE ŞI: „Vând virginitate. Rog seriozitate!”

Citit 1262 ori Ultima modificare Duminică, 15 Februarie 2015 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.