Înfierbântat pe insula ispitelor, răcorit la mititica

Înfierbântat pe insula ispitelor, răcorit la mititica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Asta nu, asta da! „N-ai voie să-i pui mâna pe fund. Nici pe sâni! Ai voie să vorbeşti cu ea. Ai voie să o pupi, dar numai pe obraz”, aşa îl dăscălea una dintre concurentele şoului „Temptation Island - Insula iubirii” pe iubitul ei. Ca să fie totul clar, îi făcuse o listă scrisă, pe care s-o poată verifica bărbatul când l-or încolţi ispitele fierbinţi, iar hormonii îi vor tropăi în pas de defilare. Reality-show-ul Antenei 1, filmat în Thailanda, este, pentru cei care-şi mai aduc aminte, un soi de „Vara ispitelor” de la Pro Tv. Concret, patru cupluri îşi vor testa fidelitatea şi încrederea stând, vreme de două săptămâni, separate, înconjurate de tentaţii care mai de care mai provocatoare, filmate 24 din 24. În ediţia de duminică seara, totul a fost o lacrimă şi un suspin al perechilor care deja se plângeau de dor. "O să fie greu să simt că e în mâinile altor bărbaţi", mărturisea unul dintre parteneri, uşor complexat după ce arătoşii cuceritori ai iubitei lui îi defilaseră prin faţă. Nici zâmbetul fetelor nu mai era aşa de radios după ce au văzut ispitele, una mai frumoasă şi mai nurlie ca alta.

* Care şi cât silicon are? „Dacă nu-l ispitesc, îl cumpăr”, mărturisea unduindu-şi trupul golaş una dintre „tentaţii”. „Sunt Tomi şi nu mă dau în lături de la nimic!”, se confesa unul dintre cuceritori. În vreme ce ispitele îşi desfăşurau artileria sexuală, băieţii aveau deja dileme: „Care şi cât silicon are?” - „Să înceapă pipăiala!”, i-a replicat una dintre june. Spynews susţine că s-au filmat inclusiv momente nedifuzabile la televizor din motive de XXX. Cert este că, în promo-ul la episodul următor, una dintre jumătăţile de cuplu se zvârcolea în plânsete, în vreme ce prezentatorul Radu Vâlcan striga după ambulanţă.

* Breaking news. În vreme ce atmosfera se înfierbântă la televizor, pentru unul dintre concurenţi s-a răcit de-a binelea. Abia revenit de pe insulă, zice la televizor, a fost săltat de mascaţi, într-un dosar de fraude informatice...


CITEŞTE ŞI: De unde şi-aduc poliţiştii bulanele? Mircea Badea ştie!

Citit 3555 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2015 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.