Famelie mare, renumeraţie mică, monşer!

Famelie mare, renumeraţie mică, monşer!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Prostituatele nu mai vor să facă sex în maşină. Deşi nu e legală, prostituţia în România este o afacere înfloritoare. Mai nou, însă, cele care oferă „plăceri” şi alte boli venerice în câteva minute au şi ele condiţiile lor. "Păi, mai sunt care vor să facem sex când ei sunt la volan, dar nu mai sunt de acord. Am o colegă care a murit aşa, a făcut accident ăla cu maşina. De ce să mor ca proasta pentru câţiva lei? Mai bine fac una scurtă în pădurice", s-a confesat Raluca, o prostituată care câştigă şi 1.500 de lei pe zi. Vorba aia, "famelie mare, renumeraţie mică!".

* Viaţa bate filmul, mai ales când nu ai cârciumă în sat. În România, se pare că există un sat în care nu există nici măcar o cârciumă. Dar absolut nici una. Greu de crezut, nu-i aşa? Satul se cheamă Limba şi este situat în judeţul Alba. Mai mult decât atât, oamenii de acolo nu doar că nu merg la birt şi nu se îmbată ca porcii, ci mai fac şi lucruri pentru comunitate. Ei sunt conştienţi, se pare, că o viaţă fără implicare socială este o viaţă trăită degeaba. Printre planurile lor de viitor se regăseşte crearea unei colaborări de durată între Biserică, şcoală şi primărie pentru educarea tinerei generaţii în spiritul credinţei, cinstei, corectitudinii, liberei iniţiative şi muncii de calitate. Astfel de oameni sunt greu de găsit într-o ţară în care ţăranii sunt consideraţi, în marea lor majoritate, beţivi, needucaţi şi asistaţi social. "Oameni buni de prostit în campanii electorale", cum vociferează unii.

* Că românii se duc prin străinătate şi fură sau că îi lasă fără telefoane, laptopuri sau bijuterii pe străinii care ne mai calcă prin ţară, deja nu mai e un secret. Dar că se dau de gol cu uşurinţă, ei bine, asta da minunăţie. Doi băieţi, fără prea multă şcoală, de altfel, dar posesori de maşini de fiţe, s-au gândit să-i fure telefonul mobil unui cetăţean danez. L-au sustras uşor şi gata, s-au dat la fund. Mai rău e că băieţii nu ştiau că danezul are telefonul conectat la o reţea online şi că toată activitatea era înregistrată. Iar băieţii s-au pozat, nu glumă. Vorba aia, prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul. Măcar un pic.

Citit 3135 ori Ultima modificare Joi, 11 Iunie 2015 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.