Operaţia a reuşit, pacientul a murit

Operaţia a reuşit, pacientul a murit
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Examenul de bacalaureat, aşa-zis al maturităţii, s-a terminat, rezultatele au fost afişate, iar vreo trei sferturi dintre elevii care s-au înscris au reuşit să îl promoveze. O fi bine, ca să nu fie rău, cum zicea un mare fotbalist, dar parcă totuşi e prea puţin, la câtă materie se bagă în şcolarii noştri. Sau prea mult, la câte perle am văzut cu toţii, de la „Ion, şmecher băiat”, la „Gheorghidiu, un psihopat...”. Păcat că nu se publică şi de la alte materii perlele, pentru că s-ar putea să fi văzut cum 1+1 nu mai fac 2, ci 3. Ce-i drept, unu şi cu una fac, de multe ori, trei. Dar asta e altă mâncare de peşte.

* La Facultatea de Medicină din Craiova se dă şi se ia mită. Absolut şocant, mai ales că trăim într-o ţară în care corectitudinea şi cinstea sunt puse la loc de onoare, iar studenţii nu doar că nu plătesc pentru a promova examene, ei nici nu copiază şi nici nu se ajută de surse externe. Aşa că acest caz, al studenţilor şi profesorilor medicinişti din Craiova, e cu atât mai surprinzător. Cum adică, există viitori medici care promovează cu bani? Nu se poate aşa ceva. Păi, ei nu sunt conştienţi că se joacă cu vieţile oamenilor? Bine, se pare că nu toţi profesorii primeau bani, aşa că să nu fim răi. Unii dintre ei preferau să primească bijuterii foarte scumpe, ca să se accesorizeze cu stil. Slavă Domnului, astfel de cazuri nu există şi în altă parte... Vă daţi seama în ce fel de lume am trăi, dacă aşa ceva ar fi la ordinea zilei? Operaţia a reuşit, pacientul a murit!

* 10.000 de dolari pentru o iubită. Atât oferă un student de la Harvard, deci inteligent, oricui îl ajută să găsească o fată cu care să aibă o relaţie mai lungă de şase luni. Păi, măi tinere, vino prin România, că sunt câţiva pe aici care pentru mai puţini bani îţi oferă un harem. Pentru cel puţin un an. Dar, unde nu e cap, vai de... portofel. Vorba aia, nu daţi banii pe prostii, luaţi iubită la copii. Sau ceva pe acolo...

Citit 1789 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2015 13:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.