Ce are Andreea Bălan şi nu a mai văzut nimeni?

Ce are Andreea Bălan şi nu a mai văzut nimeni?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Tata Puiu nu se dezminte. Spiritul român de autoapărare, chiar şi în faţa duşmanului închipuit care nu te atacă a fost demonstrat cel mai bine de Anghel Iordănescu în timpul meciului cu Ungaria. De altfel, singurul lucru cu care au ieşit românii în evidenţă a fost bătaia din tribune dintre români şi … români. Proşti şi ultraşii ăştia, au mers tocmai la Budapesta ca să îşi împartă pumni. Acasă nu puteau? Între timp, tata Puiu săruta de zor iconiţele din dotare, iar băieţii din teren dormeau în bocanci. Asta când nu sărea mingea din ei ca din gard. Şi când te gândeşti că ungurii mai aveau un pic şi ne lăsau să îi batem. Vezi, şi mai zice românul că nu e frate cu ungurul. Un egal, să fie fericită toată lumea. Între timp, selecţionerul zice că Grecia e favorita grupei şi cea mai puternică echipă. Noi avem 15 puncte, ei 2. Aşa e, puternici tare. Ca să nu mai zicem, favoriţi!

* În sânii goi, fără inhibiţii. Andreea Bălan s-a dezbrăcat în faţa aparatului foto. Cică după ce s-a despărţit de Keo, blonda cântăreaţă care aprindea imaginaţia tinerilor prin anii 2000 a renunţat şi la inhibiţii. De fapt, nu s-a dezbrăcat, dar cum românii încă trăiesc în epoca acelor casete VHS în care pornografia era inutil de urmărit, orice colţ de sân li se pare un afront la moralitatea creştină. Şi ce dacă fata şi-a dat hainele jos? Pe căldurile astea, era şi greu să le mai ţină pe ea, că transpiră şi miroase. Şi dacă şi-a făcut şi nişte poze, bravo ei. Ce, nu sunt zeci de mii de români ca ea care se duc la mare şi îşi fac poze în fundul (aproape) gol? Mare treabă. Ce are Andreea Bălan şi nu a mai văzut nimeni?

* Tili Nicolae e iarăşi gravidă. Fosta actriţă din serialul „La Bloc” va avea încă un copil, lucru pentru care nu îi pot ura decât multă sănătate şi să se bucure de el/ea. Mai ales pentru că primul copil a avut mari probleme de sănătate şi încă mai are. Poate cu al doilea va avea mai mult noroc. Sarcină uşoară, Tili!         

Citit 4254 ori Ultima modificare Luni, 07 Septembrie 2015 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.