Un don Juan bătăuş, acest Elvis de România

Un don Juan bătăuş, acest Elvis de România
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* După ceartă, împăcare. Concurenţii de la „Insula Iubirii”, o emisiune de pe Antena 1, care nu a avut cine ştie ce priză la public, chiar dacă unii vor să creadă că a fost super tare, au uitat de momentele de pe insulă şi îşi duc viaţa liniştiţi. Mai exact, după ce acolo s-au porcăit, s-au certat, s-au înşelat, acum sunt iar un cuplu, se sărută, se plimbă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Ori, asta nu înseamnă cumva că tot ce a fost acolo nu e nimic altceva decât o muncă bine plătită, pentru care unii sunt în stare să îşi trimită relaţia la gunoi timp de câteva luni? Un fel de prostituţie din asta televizată, pentru umorul babelor care oftează după musculosul din tinereţe.

* Sărituri în apă de la 10 metri. Asta a oferit semifinala emisiunii „Splash- Vedete la apă”, de vinerea trecută. Ajunşi adevăraţi săritori, concurenţii s-au întrecut în salturi adevărate, cu şurub, cu răsuciri, tocmai de la platforma de 10 metri. Printre concurenţii din finală este şi Giani Kiriţă, cel despre care mai scriam că i s-au umflat muşchii în altă emisiune. Păi, omul acesta e o adevărată comoară. Sare în apă, trage cu puşca, se bate, înjură, mai joacă şi fotbal, ce să mai, un român get-beget. Dacă ne invadează imigranţii, ştim sigur pe cine trimitem în prima linie să se bată cu ei. Bine, cu condiţia să fie şi un cordon de bodyguarzi pe acolo, că altfel nu ştim dacă are curaj. Mă întreb, oare de data asta câştigă şi el euroii puşi la bătaie de organizatori?

* Ştefan Bănică jr., un don Juan bătăuş. Cel puţin, aşa vorbeşte Cristina Ţopescu despre Elvis al României, un rockstar autohton. Juratului de la Xfactor, se pare, îi place ca din când în când să îşi mai condimenteze viaţa amoroasă cu câte o cafteală. Păi ce, cum altfel să le călească pe zânele cu care a fost? Pe Cristina s-ar părea că a pocnit-o direct pe plajă, în mijlocul unei crize de gelozie. Pe celelalte două (Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu) nu ştim unde. Pe Lavinia, actuala, o fi caftit-o?

Sursa foto: metalhead.ro

Citit 1782 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2015 19:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.