Îi doare-n muşchiul de artist...

Îi doare-n muşchiul de artist...
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* S-au umflat muşchii pe ei. Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia cică au fost la un pas să îşi rupă unul altuia capul la filmările unei emisiuni pentru Antena 1. Acum, că participă la o altă emisiune nu ar fi nimic rău, deşi ne-am cam săturat de moaca lor. Nici că se bat nu e ceva rău, că doar pentru asta trăiesc televiziunile din România, pentru scandal. Dar să fie precum cocalarii ăia care stau de o parte şi de alta a cordonului de jandarmi şi doar se ameninţă, la asta nu mă aşteptam. Credeam că sunt bărbaţi adevăraţi, că doar au sărit în bazin de la 10 m, că au mâncat gândaci şi alte lighioane în junglă etc. Genul acela de bărbaţi care îşi trag doi pumni în dinţi, îşi strâng mâna frăţeşte şi merg mai departe. Dar nu, ei sunt scandalagii, ca piţipoancele alea de sunt cu ei pe acolo, gen Andreea Tonciu.

* De ce participă mister Muscolo ăştia pe la toate emisiunile, vă întrebaţi? Pentru bani, evident. Viaţa de artist nu e chiar aşa de frumoasă cum cred unii, iar banii sunt o necesitate, mai ales când fotbal nu mai joci, poezii nu mai scrii, iar prin filme apari mai rar. Bine, Giani Kiriţă e artist doar la rupt picioare, că nu ştia prea multe nici cu mingea de fotbal. Şi acum, pentru că nevoia de bani pentru pensia alimentară a fetelor lui este mare, se bălăcăreşte cu toţi artiştii pe la emisiuni. Iar dacă e rost de bătaie, vă daţi seama că el e primul.

*Au intervenit bodyguarzii să îi despartă. Ai naibii şi bodyguarzii ăştia, au reacţionat imediat la istericalele lui Tonciu şi CRBL. Nu puteau să îi lase pe ăştia doi să îşi rezolve problemele? Off, parcă mi-e dor de emisiunea aia în care boxau vedetele între ele, pe PRO TV, de acum câţiva ani. Şi aia a fost o fabrică de vedete. La urma urmei, ne-a dat-o pe Nikita.  Acum, sunt doar curios când se vor bate şi restul, că unii mai ştiu şi să dea cu pumnul. La noua emisiune „Şerifi de România” participă şi Ionuţ Atodiresei, luptător profesionist, nu păcălici ca alţii. De el când se ia Kiriţă?        

Citit 1430 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2015 16:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.