Ni se bagă sexul în şcoală?

Ni se bagă sexul în şcoală?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Mai bine de 60 de voluntari s-au decis să facă un marş, în Bucureşti, pentru introducerea orelor de educaţie sexuală în şcoli. Ideea nu e una rea, dat fiind faptul că la noi în ţară există sute de mii de oameni care nu ştiu cum arată un prezervativ, darămite cum se foloseşte, sau ce e aia o pastilă contraceptivă. Şi se mai şi înmulţesc ca iepurii! Pe de altă parte, astfel de personaje nu prea frecventează nici şcoala, aşa că nu ar învăţa mare lucru, iar pentru cei care vin la şcoală ar fi un curs inutil, dat fiind faptul că internetul le poate asigura toată educaţia sexuală de care au nevoie, chiar şi cea practică, la un moment dat. Amuzant nu e faptul că acei copii au mărşăluit pentru ceva în care ei cred cu tărie, ci că au luat o amendă pentru o ... „sfoară intimă”. Vă întrebaţi ce e aia? Staţi liniştiţi, şi eu mi-am pus aceeaşi întrebare. Sfoara în cauză era de fapt un suport pentru chiloţi, teste de sarcină şi alte astfel de materiale, considerate obscene de jandarmi, motiv pentru care i-au amendat pe „revoluţionarii” de ocazie.

* Ca răspuns la protestul tinerilor, bucureştenii s-au fofilat, s-au ascuns de ruşine, s-au transformat în fetele de biserică, virgine şi neprihănite. Nimeni nu vorbeşte, nimeni nu ştie, nimeni nu îşi dă cu părerea, că nu vrea nimeni să încalce morala creştină şi să vorbească despre un lucru pe care îl face doar soţia cu soţul în pat. Nasol că s-au mai schimbat vremurile, dar mentalităţile au rămas aceleaşi. De asta se toarnă copii întruna în familiile defavorizate din România. Vorba aia, de unde mănâncă unul, mai mănâncă zece.

* Pentru că a uitat toată lumea de ei şi nu au mai primit niciun strop de atenţie de ceva timp, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, foşti prezentatori ai ştirilor de dimineaţă de la ProTv, au intrat într-un scandal cu fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, Doina Gradea. Pentru că aşa le stă bine celor de care uită lumea, să revină în forţă cu certuri şi să îşi arunce apelative care mai de care mai frumoase. Ce naiba, noi suntem români şi suntem aici pe veci stăpâni!        

Citit 1541 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2015 15:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.