Ni se bagă sexul în şcoală?

Ni se bagă sexul în şcoală?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Mai bine de 60 de voluntari s-au decis să facă un marş, în Bucureşti, pentru introducerea orelor de educaţie sexuală în şcoli. Ideea nu e una rea, dat fiind faptul că la noi în ţară există sute de mii de oameni care nu ştiu cum arată un prezervativ, darămite cum se foloseşte, sau ce e aia o pastilă contraceptivă. Şi se mai şi înmulţesc ca iepurii! Pe de altă parte, astfel de personaje nu prea frecventează nici şcoala, aşa că nu ar învăţa mare lucru, iar pentru cei care vin la şcoală ar fi un curs inutil, dat fiind faptul că internetul le poate asigura toată educaţia sexuală de care au nevoie, chiar şi cea practică, la un moment dat. Amuzant nu e faptul că acei copii au mărşăluit pentru ceva în care ei cred cu tărie, ci că au luat o amendă pentru o ... „sfoară intimă”. Vă întrebaţi ce e aia? Staţi liniştiţi, şi eu mi-am pus aceeaşi întrebare. Sfoara în cauză era de fapt un suport pentru chiloţi, teste de sarcină şi alte astfel de materiale, considerate obscene de jandarmi, motiv pentru care i-au amendat pe „revoluţionarii” de ocazie.
* Ca răspuns la protestul tinerilor, bucureştenii s-au fofilat, s-au ascuns de ruşine, s-au transformat în fetele de biserică, virgine şi neprihănite. Nimeni nu vorbeşte, nimeni nu ştie, nimeni nu îşi dă cu părerea, că nu vrea nimeni să încalce morala creştină şi să vorbească despre un lucru pe care îl face doar soţia cu soţul în pat. Nasol că s-au mai schimbat vremurile, dar mentalităţile au rămas aceleaşi. De asta se toarnă copii întruna în familiile defavorizate din România. Vorba aia, de unde mănâncă unul, mai mănâncă zece.
* Pentru că a uitat toată lumea de ei şi nu au mai primit niciun strop de atenţie de ceva timp, Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, foşti prezentatori ai ştirilor de dimineaţă de la ProTv, au intrat într-un scandal cu fosta asistentă a lui Adrian Sârbu, Doina Gradea. Pentru că aşa le stă bine celor de care uită lumea, să revină în forţă cu certuri şi să îşi arunce apelative care mai de care mai frumoase. Ce naiba, noi suntem români şi suntem aici pe veci stăpâni!        

Citit 1319 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2015 15:37

2 comentarii

 • postat de cristi
  Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 00:20
  5.13.215.***
  mda, deci oamenii astia au protestat cu lucruri obscene in viziunea autoritatilor, da?
  Dar cand a fost parada homosexualilor si umblau aia dezmatati pe strada de-ti venea sa vomiti cand ii vedeai nu a fost obscen?
  Dar cand aceasta comunitate denaturata se impune cu forta in viata copiilor nostri nu mai e obscen?
  Daca strigi pe strada ceva rau despre homosexuali iti pui toata presa in cap si esti bagat la duba in cateva minute, dar daca un homo zice ceva rau despre un om normal nu se mai agita nimeni.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihail
  Joi, 01 Octombrie 2015 22:07
  5.13.128.***
  Este foarte ,foarte importanta educatia sexuala si trebuie sa fie facuta nu dupa ureche ci de specialisti;sa ne amintim numai cat de valoroase sunt ,, lectiile ,, lui Freud despre rolul determinant al sexualitatii in viata omului...Oricum ,mai bine astfel de ore ,decat cele cu povestile rasuflate ale popilor dintr-o religie sau alta,care incearca ,in cel mai penibil mod sa incerce sa ne spuna ce si cum este DUMNEZEU ,DE NEPERCEPUT SI EXPLICAT NICI DE CATE CELE MAI MARI GENII(VEZI HEGEL,PLATON...!)Cunosc oamanei care si-au distrus viata datoritei lipsei de educatie sexuala,DACA ESTI CU ADEVARAT OM ,NU ARE IMPORTANTA CE RELOIGIE PROFESEZI,SA FACI PE CAT DE MULT POTI BINELE SI MACAR SA NU FACI RAU CELORLATI!!!SA NE ASUZIM DE BINE!
  2
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.