Cât mă costă să te bat?

Cât mă costă să te bat?
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Emisiunea lui Măruţă e plină de oameni de toate felurile, numai de ăia inteligenţi nu. Nu de alta, dar inteligenţa în prime-time nu prinde la public, iar producătorii ştiu asta foarte bine. Ultima găselniţă e o tipă care, după ce a luat bătaie timp de 22 de ore de la iubitul ei (22 de ore, vă daţi seama?), se gândeşte oarecum la împăcare. Unde e şpilul? Păi, nu o face pe gratis, că nu e proastă. Vrea bani ca să revină alături de iubitul ei afectuos ca un ursuleţ, undeva la peste 5.000 de euro. Bă, a naibii dragostea asta. Nici nu mai contează că ursuleţul tău pufos te-a snopit în bătaie, ţi-a dat pumni şi picioare până ţi-au divorţat ochii, atât timp cât îţi dă nişte bani, o sumă modică. Şi te mai împaci şi cu el, că doar na, banii trebuie să rămână în familie. Acum, nu pot să mă gândesc decât la sindromul Stockholm şi la faptul că tipei a început să îi placă să fie desfigurată. 22 de ore, no, Doamne fereşte!

* În altă ordine de idei, bătăile sunt la modă prin televiziuni, mai ales dacă e vorba de manelişti şi piţipoancele pe care posturile respective le-au ridicat la rang de vedete. După ce Guţă a măturat platoul cu amanta lui, pe motiv că îl înşelase (atenţie, vorbim de AMANTA lui), acolitele lui Leo de la Strehaia, alea de îl divinizează, de parcă ar fi vreun Mesia al bărbaţilor, cel mai cel dintre cei mai cei, Dana Criminala şi Anca (fără poreclă?) au încins o mamă de bătaie, cu răngi şi geamuri sparte. Ce naiba, doar aşa le stă bine unor femei. Şi totul în prezenţa reporterilor WowBiz, că altfel nu se poate. Păi, dacă nu te filmează nimeni, parcă nu are farmec nici bătaia, corect?

* Dar să lăsăm bătăile şi să trecem la lucruri mai serioase. Ca, de exemplu, noile poze nud ale Andreei Bălan, alea de isterizează fanii. Eu am mai întrebat o dată ce are Andreea şi nu a mai văzut nimeni, de li se pare tuturor aşa interesantă, parol, dar nu mi-a răspuns nimeni. Cred că nici ei nu i-a zis vreunul că ce are ea au şi celelalte, tocmai de asta s-o fi şi dezbrăcând aşa de des!

Citit 1293 ori Ultima modificare Marți, 29 Septembrie 2015 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.