Vocea României se mută în Parlament

Vocea României se mută în Parlament
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ozana Barabancea va fi dată afară de la "Te cunosc de undeva". Cel puţin, aşa au anunţat miercuri seară reporterii de la WowBiz, ca o mare bombă. Ei, pe dracu'. Cum, mă, să o dea afară? Păi nu e ea diva divelor, judecătoarea judecătoarelor, lacrimogena lacrimogenelor şi, inutil să mai zicem, sufletista sufletistelor? Şi ce dacă s-a luat de tinerii ăia care au murit în Colectiv, şi ce dacă i-a făcut satanişti, le-a zis că au uitat calea Domnului şi că au primit ce-au cerut? Şi ce? Alţii au făcut şi mai rău, vezi cazul patriarhului, şi pe ei nu îi dă nimeni afară. Dar, dacă totuşi va fi dată afară de la "Te cunosc de undeva", ce ne facem cu "Splash - Vedete la Apă"? Acolo cine mai face bombe în bazin până îşi rupe spatele, ca apoi să jurizeze cum sar alţii, fără să aibă pic de idee despre ce înseamnă o săritură bună în bazin? La urma urmei, de la 10 metri cu picioarele înainte se poate arunca oricine ştie să înoate, dar cu vreo trei echere şi un dublu şurub se schimbă foaia.

* Vocea României, în parlament. Pff, ce a ajuns ţara asta. De la propunerea lui George Becali ca premier, situaţie pe care unii o văd chiar foarte bună pentru România, la împingerea juraţilor de la Vocea României prin ministere nu a fost decât un pas. Smiley zice, însă, că el e artist şi nu poate să decidă soarta unui popor. Aşa că mai bine îi lasă pe tinerii capabili să decidă soarta ţării. Hai, mă, Smiley, că la Cultură ai fi un ministru bun. Îl pui pe Chirilă la Tineret şi Sport, pe Loredana la ce vrei tu şi pe Moga la Justiţie. Aia da echipă, mai ales dacă va fi coordonată de unicul războinic al luminii.

* Cheloo, de la Paraziţii, a scos şi el capul din casă zilele astea, mai mult ca să îşi dea cu părerea despre Ozana Barabancea. "Ce i-aş face nu-i legal, depăşeşte limita bunului simţ, i-aş tăia capul", etc, sunt doar câteva dintre cuvintele pe care fostul component al juriului de la X Factor (nu ştiu ce am cu juraţii azi) le-a zis la adresa doamnei, care, cu sinceritate, nu ştiu ce face. De fapt, nici el nu ştie! Dar, dacă e de mâncat o pâine cu înjurături, omul se bagă!

Citit 2721 ori Ultima modificare Joi, 12 Noiembrie 2015 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.