WowBiz, cel mai tare show de televiziune?

WowBiz, cel mai tare show de televiziune?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* WowBiz, cea mai tare emisiune, iar Mădălin Ionescu, cel mai tare prezentator. Să vezi şi să nu crezi, aşa e? La gala "Star Awards", de joi seara, emisiunea de pe Kanal D a fost declarată ca fiind cea mai vizionată de către publicul român, fapt care spune multe despre privitorii de televizor din România. „Suntem onorati sa primim acest premiu, le multumim tuturor celor care ne susţin şi ne urmăresc seară de seară. Ne propunem să fim tot mai buni, să oferim publicului ceea ce îşi doreşte, iar asta ne reuşeşte, judecând după audienţe”, a spus Mădălin Ionescu, imediat ce a ridicat trofeul, alături de colega sa, Adelina Pestriţu. Păi, voi vă daţi seama că, odată cu acest premiu, oamenii ăştia chiar cred că fac ceva de calitate atunci când cheamă în emisiunea lor toate paraşutele din showbiz, care se bat pe Leo de la Strehaia, care se înjură ca la uşa cortului şi care se simt dive doar pentru că apar la Kanal D?

* Distincţia nu a fost singura pentru Kanal D. Astfel, premiul pentru „Cel mai bun realizator TV" i-a revenit tot lui Mădălin Ionescu, pentru profesionalismul şi implicarea de care a dat dovadă de-a lungul timpului în late night show-ul de la Kanal D. În aceste condiţii, el a fost cel mai premiat om al serii, devansând nume importante de pe micul ecran. Profesionalism? Ha, ce glumă bună! Ce poate fi profesionist atunci când dezbaţi problema "castraveţilor mâncaţi la mare" de către Loredana Chivu şi a banilor încasaţi de la domni generoşi de către Dana Criminala? Eh, probabil sunt eu mai pretenţios. Românii ştiu ei ce vor!

* În altă ordine de idei, conform aceloraşi reporteri profesionişti de la WowBiz, se mărită Daniela Crudu. Fata a primit şi inelul, aşa că la anul se pregăteşte de măritiş. Numai să nu fie şi asta un mare fâs, cum a fost nunta Biancăi cu Victor Slav, şi să nu se transforme într-o altă telenovelă lacrimogenă cu bătăi, înjurături şi ameninţări în direct, cum era relaţia cu Mihai Costea. În rest, numai de bine, casă de piatră, toate alea!

Citit 1379 ori Ultima modificare Vineri, 13 Noiembrie 2015 14:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.