Adevăratele voci se zbat în mocirlă, iar Antonia la ProTV

Adevăratele voci se zbat în mocirlă, iar Antonia la ProTV
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Antonia s-a făcut de râs la "Vocea României". Cel puţin, asta reiese din comentariile de după interpretarea artistei de vineri seara, în timpul showului care adună cele mai bune voci din România. "Concurenţii cântă mai bine decât ea, chiar şi cei care au plecat. Penibil! Adevăratele voci ale României se târăsc în mocirlă". “Mulţumesc, Antonia. M-ai convins să sting televizorul. Play-back pe o melodie nesărată, cu o "artistă" construită din imagine, nu din voce!”, scrie într-un alt comentariu. Eh, ce să îi faci, aşa e când nu prea ai voce, dar arăţi bine. Jameia până la capăt!

* Barbie de România, duduia de la XFactor care a venit pe role, nu a reuşit să cânte, nici să danseze, aşa că a improvizat un leşin, spune că nu e chiar aşa de răsfăţată. Ei, aş. Păi dacă nu erai, nu sărea maică-ta pe scenă să te resusciteze? Mai stătea ea aşa de calmă, cu ochii când la Răzvan, când la Dani, când la Ştefan Bănică jr? Of, dar nu ai tu nicio vină că te caută reporterii de parcă ai fi următoarea Mirabela Dauer. Dacă vocea nu prea te ajută, măcar părul blond şi prostiile pe care le mai faci să te scoată în faţă.

* Simona Traşcă, dată în vileag la Antena Stars cu nişte poze deochiate. Ei, la asta nu mă aşteptam. Eu chiar credeam că domnişoara asta e pioasă, cu frică de Dumnezeu, că umblă cu fuste până la pământ şi cu batic în cap. Mi s-au învârtit toate ideile de bine despre ea, odată cu dezvăluirile din scandalul Ibrahim - Simona Traşcă - Beyonce de România. Dar, aşa cum îi stă bine oricărei emisiuni, fără un pic de bălăcăreală şi nişte cuvinte nebipuite, că ăsta e riscul directului, nu mai iese emisiunea bine. Replica serii a fost "te-ai dus să te epilezi şi te-au dat afară pentru că îţi mirosea p....", se pare. Cel puţin, aşa se laudă cei de la Antena Stars, oameni cu frică de Dumnezeu şi ei. "Mihai, tu mă ştii, eu sunt o femeie deschisă, am şi bune, şi rele, nu m-am ascuns niciodată. Nu vreau să mă mai cert cu Beyonce". Hei, dar Jay-Z ce părere are despre asta?

Citit 1954 ori Ultima modificare Duminică, 29 Noiembrie 2015 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.