Dacă ai cu ce, merge şi lauda... goală

Dacă ai cu ce, merge şi lauda... goală
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

*După ce vara trecută s-au mulţumit doar să îşi arunce cuvinte grele unul altuia, la 1 februarie 2016 va avea loc prima înfăţişare la tribunal dintre Mădălin Ionescu şi Dan Capatos. Realizatorul emisiunii WowBiz îi cere daune morale colegului de breaslă, dar rivalului de audienţă, de la Antena 1. După ce s-au şicanat de fiecare dată când au avut ocazia, principalul motiv fiind audienţele obţinute de cele două emisiuni-tabloid pe care aceştia le moderează, scandalul a luat amploare imediat după moartea Mărioarei Zăvoranu, în luna aprilie a anului trecut. “Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă pe Mărioara Zăvoranu să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii fiicei sale, cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Mărioara “, a acuzat Capatos modul în care Mădălin Ionescu a realizat ultimul interviu cu Mărioara, declaraţie care acum îl va aduce în faţa instanţei. Eh, dacă aş fi antenist, m-aş cam abţine de la comentarii de genul acesta, referitoare la etica profesională, dat fiind că mai acum ceva timp, un reporter de la Acces Direct o făcea de râs în direct pe Ioana Tufaru, că avea jeg pe picioare. Iar cei de la Un Show Păcătos dezbrăcau cam orice vedetă care le călca pragul. Fie de secrete picante, fie de haine, ca să fie audienţa mare.
* Când ai cu ce să te lauzi, pozele nud sunt ok şi la 45 de ani. La urma urmei, asta e vârsta Mihaelei Rădulescu, care le-a mai aruncat o pastilă de audienţă ziarelor şi televiziunilor de scandal, după ce iubitul ei, Felix, a postat pe internet o fotografie cu ea la piscină, goală puşcă. Dintre toate reacţiile, mi-a plăcut a Denisei Nechifor, invitată la Agentul VIP. „Mie nu mi-ar plăcea să mă dea iubitul în vileag aşa, dar, dacă ea e de acord, bravo ei. Are cu ce se lăuda, pentru vârsta pe care o are. E o femeie frumoasă”, a declarat Denisa în emisiunea lui Cristi Brancu.        

Citit 1839 ori Ultima modificare Vineri, 29 Ianuarie 2016 17:23

2 comentarii

 • postat de miruna
  Luni, 01 Februarie 2016 17:34
  78.97.221.***
  Femei care nu au din ce trai si traiesc pe spatele barbatilor ele fiind jucaria si prostituata lor. Se face un compromis...tu imi dai trup si eu iti dau viata frumoasa din averea mea. Sau ei chiar se iubesc? ha ha ha ha ha. :)
  0
  3
  Raportează
 • postat de ella
  Duminică, 31 Ianuarie 2016 14:12
  89.137.225.***
  Niste femei usoare,care traiesc pe seama barbatilor,care daca le mai toarna si un plod spun ca au apucat pe dumnezeu de un picior.Dar asta e alegerea lor....
  0
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.