Fuego are clopoţel pentru sex

Fuego are clopoţel pentru sex
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Se însoară şi face şi-un copil? La întrebarea aceasta, numai Fuego vă poate răspunde, chit că astrologul Mariana Cojocaru, care i-a făcut astrograma, i-a spus miercuri seara, la „Te pui cu blondele” că până-n august e cea mai bună perioadă atât de însurătoare cât şi de procreat. Fuego, însă, a dat-o cotită şi a lăsat-o în coadă de peşte. Dar tot s-a ales cu ceva! Colecţionar împătimit de clopoţei, blondele l-au îmbogăţit cu 50 de zurgălăi. Cel mai important era însă roşu ca para focului şi inscripţionat şi pe faţă, şi pe dos cu acelaşi cuvânt: „SEX”. Mai bine scriai pe clopoţel «Help! - Ajutor»”, a comentat Fuego, uşor jenat. A promis însă că, în decembrie, o să-şi împodobească bradul cu colecţia de clopoţei de la blonde. Oare pe sex-clopoţel unde-l pune? În vârf?

* E foame de sex. La „Ferma vedetelor” de la Pro Tv. Deşi s-au dus la o fermă tocmai în Cipru, regulile sunt aceleaşi: condiţii de subzistenţă, frig, mizerie, foame şi ceartă. Sătui de răbdări prăjite sau natur, concurenţii trec la pofte trupeşti. „Am poftă de-o ciocolată! Ah… şi-apoi un meniu cu piept de raţă cu sos de mango, cu vin roşu sau rose… şi mai apoi ce poate fi mai frumos decât o partidă bună de sex! O, Doamne!”, mărturisea cu jale Maria, soţia lui Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea. „Subiectul acesta este foarte-foarte complicat şi sensibil! De două săptămâni nu m-a mai văzut Marcel goală!”, suspina blonda. Saveta Bogdan a şi prins ideea din zbor: „La orice vârstă ai nevoie de amor şi de iubire. Da’ sigur că am, am un prieten! Doamne-fereşte! Să-ţi mai spun un secret: e cu năbădăi!”, mărturisea cântăreaţa de muzică populară. Abia ce-l strigase pe Octavian Strunilă să-i facă un masaj: „Am făcut duş, sunt proaspătă! Auzi, Strunilă, îmi dai voie să-mi iau chiloţii tanga? Măi, trebuie să mă credeţi că-s cam stătută de două săptămâni!". Ce să zic, poate de la vârsta de 69 de ani i se trage:

"Dragostea la bătrâneţe-i mai rea! Mi s-au urcat mormonii la creier! Mai am nişte prietene care se plâng: vai, eu nici nu mai ştiu cum arată! Da de ce, dragă, au murit toţi bărbaţii?!”, perora artista. Jenant.

Citit 3809 ori Ultima modificare Joi, 03 Martie 2016 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.