Exorcizare vasluiană şi amor cu manelişti

Exorcizare vasluiană şi amor cu manelişti
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Voi îl ştiţi pe băiatul de "şapse" ani ajuns în finala Next Star pentru... manele? Live! Ei bine, la frageda sa vârstă, a reuşit deja să facă presa mondenă să îi atribuie titluri precum "talentul momentului" sau "cel mai talentat român", şi toate astea doar pentru că ştie să cânte precum cei care îşi iau palme cu sute de euro pe la nunţi şi botezuri. Educaţie, nu glumă! "Dacă o să câştig, vreau să îi ajut pe mama mea şi tatăl meu". Eh, dacă nici ăsta nu e motiv să fie puştiul votat câştigător, atunci nu mai ştiu care e. Venit cu mama şi cu tata la "Răi da' buni", puştiul a zis că îi place să se ocupe cu... instrumentul. "Acum, cânt la tobă, dar când o să mă fac mare o să cânt la clarinetul ăla", a zis copilul, spre mirarea lui Mihai Morar. "Am orchestra mea, pe care o apreciez şi o iubesc mereu", a continuat Luca, pentru că aşa îl cheamă. Eh, atunci, finală pe sistem să fie, dacă la altceva nu ne pricepem!

* Invitată la "Un Show Păcătos", Beyonce de România, fosta amantă a lui Nicolae Guţă, mamă a copilului lui, a povestit că nu a mai făcut amor din decembrie şi că, după ultimele suspiciuni de cancer pe care le-a avut, nici nu îi mai trebuie. Eh, nu prea am eu obiceiul să urmăresc astfel de emisiuni, dar când te uiţi la din astea ori ţi se face rău şi nu ştii cum să găseşti mai repede telecomanda ca să schimbi postul, ori te bufneşte râsul în aşa hal încât îţi vine să arunci televizorul pe geam. De amuzament, desigur!

* După nevăstuica pofticioasă şi fantoma cu chef de bătaie, tot din Vaslui vine şi văduva exorcizată, care în ultimele zile a devenit un fel de vedetă a internetului. Aparent, femeia a început să viseze că este înjunghiată, după care simţea "şoareci în burtă". Oare cum se simt şoarecii în burtă? Aşa că a ascultat sfatul preotului, să se spovedească mai des (şi să mai lase ţuiculiţa), iar din una-n alta a ajuns la exorcizare. O fi fost sevraj? O fi fost demoni? Cine ştie? Hai, o ţuică şi la mulţi ani!

Citit 1342 ori Ultima modificare Marți, 15 Martie 2016 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.