Când te ajung blestemele, nici maşina nu mai merge

Când te ajung blestemele, nici maşina nu mai merge
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Dacă telenovela trioului amoros dintre Leo de la Strehaia, Loredana Chivu şi Dana Criminala s-a terminat cu bărbatul fatal alegând-o pe cea din urmă, cei de la WowBiz nu renunţă şi mai fac ceva rating de pe urma mirificului scandal care le-a ocupat câteva luni spaţiul de emisie. Actualmente, se pare, Loredana Chivu şi maşina ei "blestemată" sunt în prim plan. “Loredana circula 1-2 săptămâni cu maşina şi iar o băga în service, are mare ghinion cu maşina asta. A băgat mulţi bani în piese, în manoperă, a tot schimbat piese la ea. Când spune că “gata, merge şi e ca nouă”, iar se strică ceva şi trebuie să o ducă la service. Înainte de a se opera la nas, a scos-o din service, apoi s-a dus să danseze într-un club în străinătate, a câştigat nişte bănuţi, a venit în ţara, iar i s-a stricat maşina şi toţi banii pe care-i câştigase la club i-a băgat în maşină. S-a săturat şi vrea să o vândă să-şi ia alta. Are numai ghinion cu ea”, susţin surse din anturajul blondei.

Aparent, pe Loredana au ajuns-o ghinioanele prevestite de mama, sora şi nevasta lui Leo de la Strehaia, atunci când acesta i-a dat un bolid de lux cadou ca să o cucerească, iar ea a luat maşina, dar nu şi bărbatul. Ehee, Loredană, dacă te alegea pe tine astă-vară, acum nu mai aveai probleme din astea. O duceai bine în ţigănie!

* Mima Kobi Snow White, aşa se cheamă căruciorul de 1.100 de euro pe care l-a cumpărat manelistul Florin Salam, pentru fetiţa lui nou-născută. Căruciorul are un landou care se poate transforma în scaun sport, după ce copilul creşte, şi un al doilea landou poate fi adăugat în partea de jos, pentru al doilea copil. Salteaua de lux este din spumă cu memorie, iar materialul din care este confecţionat este biologic şi imta pielea. Lipseşte doar senzorul de parcare şi aerul condiţionat. În rest, este exact ca o decapotabilă nouă. Eh, ce înseamnă să îţi dea lume capace cu euro pe la nunţi...

Citit 2769 ori Ultima modificare Luni, 14 Martie 2016 18:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.