”Îmi place ţeava de mică, că aşa îl chema pe primul meu iubit”

”Îmi place ţeava de mică, că aşa îl chema pe primul meu iubit”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nu vă gândiţi (numai) la prostii. Persoana căreia îi place ţeava de mică este nimeni alta decât Loredana Groza. Diva în vârstă de 45 de ani a povestit în emisiunea de la radio a Andreei Esca despre cum s-a îndrăgostit ea prima dată. "Eram la Festivalul de la Mamaia, aveam 16 ani, şi acolo m-am pupat prima dată. Era cu bărbatul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Şi era o relaţie din asta, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie aşa, că mă băga in seama, mă filma pe sub fustă”, a povestit artista. Bărbatul de care s-a îndrăgostit Loredana la acea vreme pentru că "era cool" este Cătălin Căţoiu, poreclit "ţeavă", un prieten apropiat al regizorului Dan Chişu.

Ei, şi uite de atunci îi place Loredanei "ţeava". S-a dat de gol la Vocea României, emisiune în care i-a zis unui concurent, uimită de talentul muzical, "vai, ce ţeavă ai!", urmată de ""Îmi place țeava de mică, primul meu iubit se chema Ţeavă, de asta!". Asta nu ar fi, oricum, prima aluzie cu anumită tentă a Loredanei, dat fiind că la show-ul în care este jurată (şi înjurată, în ultima vreme) mai scapă câte o glumiţă din asta, mai deocheată. Na, femeia îşi permite, dat fiind că e o divă. Cum se urează la aşa ceva? Ţeavă plăcută?

* Dana Săvuică şi Şerban Huidu, un cuplu? Nu, doar o glumă între doi prieteni, adoptată de bună imediat de către presa de scandal din România. Cei doi buni prieteni s-au întâlnit la un eveniment monden în faţa unor jurnalişti şi, pe fondul divorţului Danei Săvuică de fostul soţ,  purtătorii de microfoane nu s-au putut abţine de la speculaţii. Aşa că blonda "le-a trântit mucii în fasole", cum se spune, şi le-a zis că Huidu e iubitul ei. Nici el nu s-a lăsat mai prejos şi a zis chiar că locuiesc împreună. După care a dispărut din peisaj şi a lăsat-o pe blondă să dea explicaţii. Na, poante vreţi, poante primiţi! Oricum, nici Huidu nu mai are umorul de altă dată, dar gluma a fost una bună.

Citit 2034 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 19:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.