Despre silicoane şi dans cu sânii la vedere

Despre silicoane şi dans cu sânii la vedere
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Din grămada siliconatelor din România, cel puţin una se gândeşte să îşi mai facă nişte retuşuri. Este vorba despre Cristina Spătar, fosta regina a RnB-ului românesc, în vremurile când muzica era ceva mai mult decât bubuială. Cristina Spătar nu se lasă doborâtă cu una, cu două, după ce viaţa nu i-a fost chiar roz. Şi ca totul să fie perfect, Cristina şi-a propus să îşi facă şi câteva modificări. "Am fost întrebată anterior dacă într-adevăr vreau să îmi schimb protezele la sâni şi am zis că, dacă e să fac într-adevăr lucrul asta,aş face-o doar cu doctorul meu. Nu ştiu, mă gândesc. Vreau să fie puţin mai ridicate, nu mai mari. Am implanturi de vreo 11 ani, cam aşa," a spus Cristina Spătar.

Eh, ori mai mari, ori mai ridicaţi, sânii siliconaţi tot siliconaţi sunt! De ce le-o fi plăcând femeilor să îşi pună plasticăraie în locul naturaleţii, asta nu poate explica nimeni! Poate doar Bianca Drăguşanu, că ea e regina plasticului pe corp din România.

* Tot din categoria sânilor, la "Un Show Păcătos" sunt două asistente pe... sânii cărora stă cel puţin jumătate din rating. Dacă Ana Maria Mocanu şi Daniela Crudu ar veni, cel puţin în cinci emisiuni consecutive, mai mult îmbrăcate decât dezbrăcate, fără să îşi arate picioarele, fundul sau sânii (mai ales), oare câţi salivatori s-ar mai uita cu drag la doi chelioşi care dezbat subiecte mondene? Eu cred că puţini spre deloc. De altfel, la una dintre emisiunile recente, cele două asistente s-au încins pe ringul de dans cu câte un decolteu mai mult decât generos. Ori, de aici şi până la un film cel puţin erotic nu mai este decât un pas. Şi cam aşa ar fi la toate emisiunile astea de scandal, dacă ar fi după 12 noaptea. Ce nu face românul pentru rating? Spre exemplu, WowBiz e lider de audienţă pentru că aduce invitate dezbrăcate în platou. Poate nu au bani de asistente, deşi mă cam îndoiesc. Eh, ştiţi voi treaba cu ţeava, de la Loredana Groza. Ce, credeţi că fetele astea nu au avut şi ele un iubit pe nume "Ţeavă"? Măcar un "Baros"!        

Citit 4694 ori Ultima modificare Vineri, 18 Martie 2016 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.