Amintiri din televiziune, cu Romică şi Cornel

Amintiri din televiziune, cu Romică şi Cornel
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Invitaţi la "Star Matinal", pe Antena Stars, Romică Ţociu şi Cornel Palade, două nume celebre ale televiziunii din România, au depănat amintiri despre vremurile de demult din emisiunile pe care le moderau împreună. Printre întrebările prezentatorului, s-a numărat, normal, şi "ai curtat vreo vedetă din România?". Iar răspunsul a fost.... de râs: "De Anda Adam nu mai scăpam, noroc că şi-a găsit iubirea! O ştiu de la 16 ani, îţi dai seama... Până şi asistenta voastră a fost şi a noastră. Ce, aţi văzut voi în televiziune să-i faci ceva asistentei? Eu n-am auzit... Eu sincer să fiu, eu am avut nişte.... Eu nu eram căsătorit în perioada aia, aşa că îmi permit să recunosc", a mărturisit Romică.

În acelaşi timp, Cornel a spus şi el acelaşi lucru, scuzându-se că visele intervin fără să le influenţeze în vreun fel. "Nu m-am limitat la un vis, visez cu cine vrea să pice, nu le programez", a mărturisit Cornel Palade.

Păi şi zi, nea Cornele, au picat multe? Sau doar câte una pentru fiecare show, caz în care şi aşa ar fi multe? Eh, ce mai contează acum, au îmbătrânit corifeii, aşa că mai pot doar să îşi aducă aminte. În curând, mă aştept să îi vedem pe la Farmacia Inimii, în vreo reclamă săltăreaţă sau, dacă va mai fi cazul de audienţe, la vreun nou Bingo.

* Nici Liviu Vârciu nu mai e "burlacul râvnit" care a fost. Dacă la Romică şi Cornel se mai înţelege, din cauza vârstei, la Liviu Vârciu au cam apus vremurile în care dădea fetele pe spate cu "Ochii tăi mi-amintesc cât de mult ne iubeam...". De ce? Păi, el dă vina tot pe... femei! "Ăsta e adevărul, femeile au luat-o razna, nu mai sunt cum erau, nu mai lasă de la ele, dacă femeia vrea să aibă o relaţie, o familie poate. Bărbatul, el a fost tot timpul mai fermecat aşa. Toate se întâmplă la momentul potrivit, crezi în chestia asta, nu?  Dumnezeu face cumva aşa să le pună când îţi trebuiesc. Când ai nevoie în ultima fază, atunci îţi arată femeia, cred eu" a spus Liviu Vârciu, la Antena Stars.         

Citit 1115 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2016 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.