De ce o tonă de machiaj nu e sănătoasă pentru faţa ta

De ce o tonă de machiaj nu e sănătoasă pentru faţa ta
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ştii sentimentul acela pe care îl ai când agăţi o fată în club, super frumoasă şi aranjată, iar când te trezeşti dimineaţa eşti, de fapt, lângă o alta? Iar faţa de noaptea trecută e imprimată pe pernă? Eh, cred că aşa poate fi descrisă înfăţişarea Danielei Crudu, care a zis că un minim de machiaj nu e suficient, aşa că a mai trecut şi la câteva operaţii estetice prin preajma feţei: şi-a tăiat guşa, şi-a micşorat nasul, şi a rezultat o... Barbie românească, sută la sută.

Prima ei afişare în public cu noul look (dar nou, nouţ) a fost într-un club unde trebuia să întreţină atmosfera cu Ana Maria Mocanu. Deci să danseze pe mese sau ceva, pentru cei care se uită la Capatos şi ar plăti bani buni ca să le vadă live pe cele două asistente, nu pe cei doi chelioşi.

Eh, şi pe lângă operaţiile estetice a mai pus şi o tonă de machiaj, să fie sigură că are ce să lucească în căldura din club, mai ales acum că nu se mai fumează şi se vede totul. Succes garantat, dar nu la burlaci!

* De joia trecută nu se mai fumează în baruri, cafenele, parcuri pentru copii, spitale şi în cam toate spaţiile publice închise (adică din alea care au măcar doi pereţi şi un acoperiş. Ce să mai, nici în corturile candidaţilor de pe stradă nu se mai poate aprinde o canceroasă. Aşa că ţara noastră, şi aşa măcinată de corupţie şi lipsa locurilor de muncă, s-a împărţit în două tabere: una a fumătorilor, supăraţi că nu mai pot sta în fum gros de ţigară să bea o bere, şi cea a nefumătorilor, care se bucură că în sfârşit nu mai ajung acasă mirosind a scrumieră. Acum, o mică discuţie în contradictoriu nu a ucis pe nimeni, dar de aici şi până la a se formula petiţii pe internet pentru "abolirea legii antifumat" (de parcă ar fi sclavie) şi până la apariţia lui Liviu Dragnea pe la TV să ne zică că e prea dură legea asta, a fost un singur pas. Domnule Dragnea, votanţii ăia decedaţi de prin Teleorman nu fumează, să ştiţi. Că stau în spaţiu închis! Glume macabre...

Citit 1706 ori Ultima modificare Duminică, 20 Martie 2016 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.