Uite divorţul, nu e divorţul

Uite divorţul, nu e divorţul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Divorţează sau nu Oana Roman? Asta încearcă să afle şi cei de la Wowbiz, care miercuri seara au avut-o invitată în emisiune pe fata lui Petre Roman, şi pe actualul ei soţ, Marius Elisei, prin telefon. Telenovelă cu repetiţie, i-am putea spune, dat fiind că cei doi nu sunt la prima ceartă, probabil nici la ultima şi, cunoscând mersul televiziunilor de pe la noi, vom mai vedea ciondăneli televizate. 

Dar, de la ce a pornit totul? De la faptul că, la trei dimineaţa, Marius Elisei şi-a făcut bagajele şi a plecat. Mai mult de atât, ca să alimenteze şi presa de scandal, le-a zis şi celor care nu aveau somn şi stăteau în faţa casei lor că nu se mută împreună, ci că se mută doar el, că aşa a fost să fie. Şi de aici până la divorţ nu a mai fost decât un pas. Oana Roman zice că ei nu divorţează, că au luat doar o pauză de care au amândoi nevoie, că el e posesiv şi gelos şi trebuie să se calmeze. "Ne-am certat rău atunci, câteva ore. La telefon ne-am certat şi atunci am spus: Gata! Nu mai ştiu de la ce am început să ne certam. M-am întors a doua zi acasă, am decis să stăm de vorbă, să spunem tot ce e de spus. Am tot lăsat de la mine, dar cât să o mai fac?!", a explicat Marius la WOWbiz.

* A trecut aproape o săptămână de la începutul emisiunii IUmor, de pe Antena 1, în care Delia Matache, Mihai Bendeac şi Cheloo caută oameni cu umor, într-o emisiune gen "Românii au talent", doar că altfel. Formatul nu e unul rău şi, din câte am văzut, audienţa chiar a fost mulţumitoare, faţă de alte show-uri ale Antenelor. Numai că...o fi fost o decizie înţeleaptă alipirea lui Cheloo de Mihai Bendeac în acelaşi juriu? Nu de alta, dar se ştie că cei doi sunt extrem de vehemenţi, mai ales în limbaj, lucru demonstrat de altfel şi duminica trecută, când Mihai Bendeac a făcut schimb de locuri cu un concurent care îl parodia pe Marian Vanghelie. Ajuns pe scenă, actorul nu s-a abţinut când a fost a rugat să îl parodieze pe Cheloo şi i-a tras o înjurătură de mama focului. Noroc că nu în direct. Dar în galele live, cum va fi oare?

Citit 1195 ori Ultima modificare Joi, 07 Aprilie 2016 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.