În direct şi în reluare, pe pensii alimentare

În direct şi în reluare, pe pensii alimentare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Îi mai ţine cineva minte pe Magda Ciumac şi pe Tolea, invitaţi permanenţi acum câţiva ani în emisiunea lui Dan Diaconescu, atât în direct cât şi în reluare, ca să discute cazul celebrei Elodia? Ei bine, din celebritatea Elodiei, s-au născut aceştia doi, iar acum vin să ne bântuie nopţile prin apariţiile la emisiuni televizate tot noaptea. Invitaţi la Cristi Brancu în emisiune, cei doi s-au atacat din nou, de data asta pe tema pensiei alimentare pe care Tolea nu o plăteşte, că 172 de lei, la urma urmei, reprezintă o avere pentru unul care îşi câştigă existenţa din bătaie. "Eu am plecat de mică de acasă, de la 17 ani şi jumătate. Acum am 32 de ani, am o operaţie la inimă, am 15 pastile pe zi, îmi cresc singură copilul de care sunt foarte mândră. Sasha Alexander a împlinit zece ani pe 26 martie anul acesta, Tolea a avut o gală de K1 în Timişoara, la care eu nici nu am avut de gând să merg. Nu l-am deranjat niciodată pe Tolea, la niciun mesaj. Dacă un tată nu este în stare să-i dea propriului copil ceva, nici nu are rost să mă înjosesc. La 172 de lei da, în câţiva ani s-au adunat cam 5.000 de euro. Sănătoşi să fim, căci banii vin şi pleacă. Mi-a dat mesaj, mi-a scris pe Messenger şi am citit mesajele cu întârziere", a mărturisit vedeta.

Eh, noroc că nu mai are Diaconescu emisiune, că altfel asistam iar la 451 de episoade incredibile, cu dezvăluiri senzaţionale şi cu băgări în tomberon, cu Tolea şi Magda în roluri principale. Dar stai, Magda nu făcea rating dansând (prost) pe mesele din emisiune?

* În încheiere, o veste tristă. Actorul Mircea Albulescu s-a stins din viaţă la vârsta de 81 de ani. Unul dintre cei mai mari actori români, acesta a decedat ieri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Va fi depus astăzi la Sala Mare a Teatrului Naţional, pentru ca toţi cei care vor să îi aducă un ultim omagiu să poată veni şi să aprindă o lumănare. Înmormântarea va avea loc duminică, la cimitirul Reînvierea.

Citit 1287 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2016 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.