Baţi din palme şi ai banii, cu talent

Baţi din palme şi ai banii, cu talent
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Cum să faci o ţară întreagă să tresară de emoţie în doar două secunde? E simplu. Trebuie să te cheme Laura Bretan, să ai 13 ani şi să vii la "Românii au talent". O puştoaică născută în Statele Unite, dar cu origini române, a venit la emisiunea cu talent vinerea trecută pentru bunicul ei, care tocmai ce trecuse în lumea celor drepţi, cu câteva zile în urmă, şi a ridicat sala în picioare. Cu o interpretare magistrală a piesei "O mio babbino caro", tânăra copilă i-a făcut pe cei patru juraţi să îşi dea o palmă morală pentru că au epuizat butonul de aur pe numere care, poate, erau mult sub ea. Cu toate astea, simbolic, ei au trimis-o totuşi pe Laura Bretan în semifinale, acolo unde aşteptăm să ne încânte cu vocea ei.

* La polul opus s-au aflat câteva numere care, poate, nu îşi aveau locul la emisiunea asta. În primul rând, păpuşa Anime, un rapper manevrat de patru oameni, cu voce bună, dar fără să transmită prea multe lucruri. Probabil, dacă venea doar cel care cânta, făcea impresie mai bună. Măcar s-a dat Mihaela Rădulescu în spectacol şi a sărutat păpuşa pe gură, că altfel zero audienţă. Nici jurnalistul care cânta la fluiere cu nările nu a reuşit să impresioneze juriul atât de tare, deşi, dacă ne aducem aminte, acum câţiva ani a reuşit să primească niscaiva "Da-uri", un domn care cânta la digifonf, un instrument în care suflai cu limba şi controlai notele cu degetul... mijlociu. Eh, aia da demonstraţie de talent.

* Cel mai tare număr al serii a fost, însă, magicianul cu cele mai rapide trucuri de magie din lume, explicate mai încet. Pe numele său Bogdan Muntean, tânărul a reuşit să scoată din doi cilindri fără capace mai multe sticle de bere, visul oricărui băutor profesionist. Ca să nu mai spunem că a devenit cel mai râvnit bărbat din România în momentul în care a umplut un cufăr gol cu... bani. Ce nevoie mai are el de premiul cel mare, dacă poate să îl facă să apară oricând?

Citit 1205 ori Ultima modificare Duminică, 10 Aprilie 2016 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.