"Hei, hei, dacă vrei/Un pahar de suc să bei,/Vino azi în lumea lui,/Lumea dozatorului!"

"Hei, hei, dacă vrei/Un pahar de suc să bei,/Vino azi în lumea lui,/Lumea dozatorului!"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* IUmor sau Te Omor. Emisiune nouă cu talente în România, cu juraţi noi, pe post nou şi, culmea, mai cu viaţă. Faţă de "Românii au talent", care, odată intraţi în sezonul al şaselea, au început să îşi piardă din farmec, din amuzament şi, mai ales, din ritm, emisiunea de pe Antena 1, jurizată de Delia Matache, Mihai Bendeac şi Cheloo, promite multe râsete. Iar cel mai spumos personaj a fost, fără îndoială, DJ Boroş, un artist cunoscut prin anii '90, înainte de 3 Sud Est şi alte astfel de formaţii. Fără prea multă voce, acest copil mare a venit să cânte piesa care l-a făcut cunoscut şi care l-a propulsat pe locul doi într-un top realizat de MTV, după o melodie de-a trupei Voltaj. Cheloo n-a gustat momentul, dar ceilalţi doi juraţi... ei bine, ei s-au distrat. Şi fără băgări de... altele.

* Tot din categoria iUmor, s-a întors Vanghelie pe scenă, dar mai bine se ţinea de afaceri. Cosmin, cel care l-a parodiat pe Vanghelie până l-a înjurat Bendeac şi l-a făcut să plângă, s-a întors cu un număr nou, dar cam slab, aşa că iar a luat-o peste ochi. Măcar de data asta nu a mai plâns, deci o evoluţie tot există.

* Ei, şi o ştire cu adevărat mondenă. În weekendul ce tocmai a trecut, Loredana Chivu, o divă a showbizului românesc, a leşinat pe stradă. Ptiu, ce bine că n-a păţit nimic. A ajuns la spital, a făcut câteva poze pentru facebook şi gata, şi-a revenit. "Am leşinat pe stradă. Am avut noroc că nu m-am lovit. Am ajuns la spital şi medicii m-au băgat pe perfuzii. Este vorba despre o cădere de calciu, am leşinat de la anemie. Acum mă simt puţin mai bine”, s-a rezumat să spună Loredana. Cârcotaşii o ţin pe a lor, că a încercat să se sinucidă, fiind în suferinţă după despărţirea de iubit. Dar, dacă nu s-a omorât ea după Leo de la Strehaia, sigur nu face nimic nici acum. E doar anemică. Normal, dacă bate vântul la ea în stomac, că se înfometează ca să-şipăstreze silueta. Şi nu numai pe acolo.

Citit 2372 ori Ultima modificare Luni, 11 Aprilie 2016 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.