Fuego, baie de mulţime cu perdeaua în spate

Fuego, baie de mulţime cu perdeaua în spate
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Vă era dor de Irina Loghin? Ei bine, dacă ea nu mai cântă, rolul a fost preluat de protejatul ei, Paul Surugiu, cunoscut mai bine sub numele de Fuego, chiar dacă a anunţat prin vara trecută că nu mai vrea să i se zică aşa. La ultimul său concert, din nou cu sala plină, ca de fiecare dată, artistul s-a îmbrăcat în alb, şi-a pus o perdea pe spate şi... "haide, vino, dansează cu mine, haide să dansăm amândoi". Ştiţi voi, a mai împodobit şi mama lui bradul, a mai dansat şi latino. Numai zborul nu şi l-a luat, semn că pelerina lui Superman era, cel mai probabil, la spălat.

A făcut, însă, şi un lucru bun. După binemeritata baie în mulţimea a cărei medie de vârstă atingea lejer 70 de ani, Fuego a invitat pe scenă o fetiţă care cânta minunat la nai şi alte instrumente. Măcar promovează tinere talente.

"Mădălina este un copil extraordinar de talentat. Este născută în Argeş şi cântă la nouă instrumente de suflat, iar în această seară a avut un succes colosal pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Proiectul meu “Artă pentru suflet” ajută marile legende ale României, dar şi tinerii foarte talentaţi, aşa cum este Mădălina. Până acum am ajutat peste 30 de tineri. Eu vreau să îi cumpăr un nai performant Madalinei, ca să ne cânte şi să ne încânte. Doresc să realizez o întâlnire între maestrul Gheorghe Zamfir şi Mădălina, pentru că sunt convins că sfaturile dânsului îi vor fi utile acestui copil, care la 10 ani ridică sala în picioare", a declarat Fuego. De admirat că vrea să ajute.

* Iar, la final, pentru că altfel nu se putea, Paul Surugiu s-a simţit ca o educatoare în prima zi de şcoală, dat fiind că a plecat de pe scenă cu braţul plin de flori primite de la copiii căraţi de bunicile lor să îl vadă pe marele artist. La iUmor se pusese în discuţie un featuring între Cheloo şi Fuego, dar acolo nu cred că au ce căuta doamnele mai în vârstă şi cu inima slabă.

Citit 1573 ori Ultima modificare Marți, 12 Aprilie 2016 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.