Oana Roman şi punga cu... jucării

Oana Roman şi punga cu... jucării
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* De ziua ei, mare petrecere mare pentru Oana Roman. Vedeta a avut o grămadă de invitaţi, printre care şi Marius Elisei, soţul cu care nu prea se mai înţelege, dar care a promis în faţa reporterilor că îi va face cadoul acasă. "Încă nu i-am dat cadoul, am pregătit ceva ce o să îi placă. Îi arăt când mergem acasă. Ne certăm pentru că ea nu lasă lucrurile negative deoparte când ne vedem. Cred că o influenţează şi familia. Şi eu mă lovesc de multe lucruri, dar acasă devin omul şi soţul care trebuie să fiu pentru ea. Eu nu le-am spus părinţilor mei ce se întâmplă cu noi, dar nu sunt foarte încântaţi", a spus Marius Elisei.

Oricum, punctul culminant al petrecerii nu a fost nicidecum declaraţia lui Elisei, nici măcar faptul că cei doi au părut că s-ar fi împăcat, ci... un cadou. Oana a primit o pungă plină cu jucării sexuale care să îi mai condimenteze viaţa de cuplu: un bici, zaruri cu poziţii, un clopoţel pentru sex, lenjerie intimă.

"Nu mă uit, nu ştiu eu d-astea! Cu biciul se dă încet, elegant (păi parcă nu ştiai din astea!). Vreo 15 ani mergeam la ziua lui Nicu Gheară şi făcea o tombolă, toate femeile trăgeau un bilet şi primeau un cadou, ceva scump. Se mai aflau şi cadouri de la sex-shop. Eu am câştigat, în 90 la sută din cazuri, numai obiecte din astea. Le puneam deoparte şi persoana care îmi făcea curat a găsit vreo zece jucării, a fost şocată", a recunoscut Oana Roman. Ehee, ce surprize aveţi voi acasă, măi, Oana? Ntz, ntz, ntz.

* Cică Loredana Chivu, până la urmă, nu ar fi încercat să se sinucidă, ci doar să slăbească pentru nişte pictoriale. Având în vedere că e şi foarte grasă, avea nevoie, aşa că a luat pastile de slăbit, nu a mai mâncat şi a luat-o cu leşin pe stradă, unde s-a împrăştiat pe asfalt. Eh, ce să-i faci, măi, Lori, aşa e când eşti fotomodel, faci sacrificii. Dacă te faci şi tu fotomodel, o să afli cum e!

Citit 1266 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Aprilie 2016 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.