Dezbrăcăciunea... la putere

Dezbrăcăciunea... la putere
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Vălei, Sânziană dragă, unde îţi lăsaşi hăinuţele? Invitată la emisiunea lui Capatos de la miezul nopţii, oră la care, teoretic, copiii visează ponei, câmpuri verzi, maşinuţe şi tractoraşe, Sânziana Buruiană a venit... cam fără ceva pe ea. Cu o rochie de paie, tânăra mămică a vrut să îşi etaleze podoabele, pe Sânzi şi pe Ana, aşa că a venit la emisiune cu un decolteu până la buric, ca să fie treaba bună. Mno, ăsta da rating! Dacă nu a fost Capatos lider de audienţă azi noapte, atunci nu mai ştiu ce trebuie să facă omul pentru a-l depăşi pe Măruţă. Poate să îşi mute emisiunea la o oră mai acceptabilă, că altfel...

* Nici Delia nu se fereşte de dezbrăcăciune, numai că la ea e prin vacanţe şi la plajă. Ocazional şi pe la concerte, ca să fie fanii încălziţi la maximum. Numai că unii nu sunt de acord cu aşa ceva, şi nici nu se sfiesc să îi spună vedetei ce au pe limbă. Eh, noroc că ea nu e chiar prostuţă şi poate să dea replica. "Gura păcătosului minciuni grăieşte", spuse Delia, referitor la fanul care a acuzat-o de dezbrăcăciune şi lipsă de pudoare. Ete na! Dacă femeia are ce arăta şi nu îşi flutură sânii toată ziua pe la televizor, care e problema că se dezbracă în vacanţă? Şi faţă de alte mimoze de pe la televiziuni, măcar Delia are voce.

* Nici pe Iulia Albu nu o putem ocoli. Slavă Domnului că ea nu s-a dezbrăcat, că altfel se stingeau singure calculatoarele. Nu, ea s-a pozat cu nişte şoimi şi cu... ceva pe faţă. Un fel de mască, care se termină într-o coroană. Deci, ca să spunem aşa, Wonder Woman după o beţie cruntă. Scuză-ne, Gal Godot!  "Ador păsările de pradă, în următoarea perioadă voi posta fotografii şi cu alte asemenea exemplare. Este deja de notorietate că singura pasăre care mă sperie este pinguinul”, a spus vedeta, care a mai recunoscut şi că îi place să deseneze goală. Na, mai zi ceva! Întrebarea este "care pinguin?" Cel al lui Romeo Fantastik?

Citit 1816 ori Ultima modificare Joi, 14 Aprilie 2016 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.