"Am simţit un vânt pe lângă mine". Miroase?

"Am simţit un vânt pe lângă mine". Miroase?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Bioenergeticienii şi parapsihologii vin cu vânturi pe lângă ei, se pare. Dacă nu ştiaţi, aflaţi că şi eu am ajuns la concluzia asta de curând, când Mădălina Secuianu, o fată care apărea de curând la posturile de televiziune plângându-se că nu o mai vrea iubitul, a fost la "Agentul VIP", emisiune moderată de Cristi Brancu, ca să se cureţe de farmece. Ei, na, pe asta nu am mai văzut-o, spălare psihică în direct! Parapsiholoaga invitată să o rezolve, Florentina pe numele ei, a citit-o repede pe blondă şi i-a zis că cineva i-a făcut vrăji în trecut şi că ea trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru toate greşelile din trecut, ca să poată ieşi din dezechilibrul energetic. Câte cuvinte pentru ceva care poate fi rezolvat şi la medic, nu la televizor. Dar, când ratingul o cere...

Cel mai interesant moment al curăţirii a fost vântul pe care Mădălina Secuianu l-a simţit pe lângă ea. Probabil dezechilibrul energetic s-a desprins de tot de ea, însă silenţios, ca să nu tulbure lavaliera. Singura mea întrebare este dacă miroase acel vânt... Că din faţa televizorului nici nu s-a văzut, nici nu s-a simţit.

* Barbie de România, făcută celebră de un leşin pe role, a fost invitată şi ea la Antena Stars, televiziune care se luptă să le ia faţa lui Măruţă şi Simonei Gherghe în ceea ce priveşte invitaţii "de râs", ca să arate dacă are sau nu voce. Şi... nu prea are. Mihai Morar a pus-o, în cadrul emisiunii lui, să cânte niscaiva piese din repertoriul naţional şi internaţional şi, cu excepţia unei melodii de-a lui Eminem, la care a fost decentă, tânăra de 18 ani a reuşit doar să se facă de râs şi să ne arate că viitorul muzical al ţării este intact. La urma urmei, cineva trebuie să facă playback în continuare. Cel mai prost moment muzical al domnişoarei a fost, de departe, refrenul piesei "Constantine, Constantine", a Floarei Calotă, o melodie care a devenit extrem de populară şi prin cluburi, după ce o altă cântăreaţă de la noi, Feli, cu voce de data asta, a pus piesa pe ritmuri de rock. Barbie... doar a lălăit-o, dar măcar a recunoscut că nu se pricepe. A sa culpa, cum s-ar zice.

Citit 1676 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2016 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.