Cine şi-a pus bikinii Mihaelei Rădulescu la gât?

Cine şi-a pus bikinii Mihaelei Rădulescu la gât?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Impotenţă politică. „Păzeşte-ţi nevasta, mă, că uite cum umblă după alţi bărbaţi! Eşti impotent?!”, aşa striga consilierul lui primar de comună către un candidat la fotoliul de primar. Şi pentru ca politicianul să-şi dovedească potenţa, la ce credeţi că a apelat? Nu, nu a propus diplomatic, precum Adrian Năstase, să dea examen de bărbăţie cu soţia acuzatorului. A preferat o demonstraţie de potenţă tăioasă: l-a înjunghiat. Fireşte, cu un cuţit, în gât! Disputa politică s-a terminat pentru rănit la spital, unde a ajuns în stare gravă, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale complicate. Atacatorul a fugit, a fost căutat câteva ore de poliţie, iar în cele din urmă s-a predat şi a fost reţinut, fiind acuzat de tentativă de omor. Mai are sens să vă spun că era vorba de PSD şi PNL şi de o ştire din campania electorală de la România Tv?

* Înţepături de adio. „Îi mulţumesc şi Andrei, că dintr-o bucăţică de rochie mi-am făcut cămaşă”, a anunţat, la începutul finalei „Românii au talent”, Florin Călinescu. Într-adevăr, cămaşa pe care o purta, părea bucăţică ruptă din corsajul decoltat al Andrei. Însă mulţumirile cu substrat avea să i le transmită divei de la Monaco. „Îi mulţumesc Mihaelei Rădulescu pentru că mi-a dat costumul ei de baie! Iată bikiniul şi partea de sus! Iată ce se poartă la Monaco! Acesta este un costum de baie monachist!”, a trâmbiţat Florin Călinescu. Şi adulmecând nojiţele de la gât, a exclamat nedumerit: "Doamne, Dumnezeule! Asta e de sus sau… E un parfum care nici nu s-a lansat! Dacă vreţi să ştiţi, iubitul ei s-a dus până în parfumeria de sus, din cosmos, să-i aducă parfumul cel mai de sus pus!”. „Cu multă plăcere, Florine, oricând!”, a replicat mărinimoasă Mihaela Rădulescu.

Spre liniştea celor care n-au văzut scena în direct sau în reluare, precizez că Florin Călinescu avea doar un papion desfăcut la gât. Dar fiţi siguri că Mihaela ar fi putut improviza cu talent un costum de baie din papionul lui.

Citit 7895 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iunie 2016 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.