Găina bătrână NU mai face ciorba bună...

Găina bătrână NU mai face ciorba bună...
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Eh, că tot vorbeam noi de dezbrăcate pe la TV, doamna Adriana Bahmuţeanu a decis să ne arate că şi ea e încă o puicuţă tânără, nicidecum găina bătrână pe care o indică gurile rele. Ajunsă la doar 63 de kilograme, Bahmu s-a dezbrăcat şi ea în faţa camerelor de luat vederi, că se poartă. Ce, doar n-o fi să rămână Cornelia Catanga fără pereche... Aşadar, îmbrăcată doar într-o bucată de pânză transparentă şi bikini negri, prezentatoarea de televiziune s-a coborât la nivelul asistentelor care apar pe la Capatos. Deh, pentru rating, ce nu face omul? Doamnă, păi cu gospodăria cum rămâne? Că acum ceva ani făceaţi reclamă la tigăi, nu la chiloţi. Mă rog, la muşchi tonifiaţi.

Dar, să o înţelegem, totuşi, dat fiind că are încă dureri foarte mari în urma kilogramelor multe pierdute brusc, motiv pentru care trebuie să meargă la medic, să se tonifice, să se lucreze. "Conform testelor, s-a demonstrat că toată musculatura care susţine coloana vertebrală este slăbită. Are nevoie de trei şedinţe pe săptămână, iar la zece şedinţe face o reevaluare", a spus doctorul care se ocupă de exerciţiile prezentatoarei tv. Şi ştim cu toţii că astfel de lucruri nu se fac în privat!

* Şoc! Andreea Tonciu nu mai vrea să alăpteze, titra acum două seri Kanal D. Na belea! Cică are dureri mari de cap când trebuie să îşi hrănească bebeluşa şi, mai presus de asta, vrea să aibă şi un corp de divă la botez, aşa că nu se poate cu alăptatul. Lasă, copilul poate şi de la biberon. Că, na, când mama se duce la prezentări de modă, cine ar alăpta-o? Se spune că Andreea Tonciu consideră alăptatul o metodă depăşită pentru era noastră, aşa că vrea să ia pastile care să întrerupă lactaţia. O metodă mai bună ar fi, poate, cumpărarea unui robot care să detecteze mental foamea copilului şi să îi ducă biberonul la gură. Sau a unuia care să îi ţină bebeluşul ocupat toată ziua, fără ca Andreea să îl ia în braţe. De fapt, ăsta deja există. Se cheamă "desene animate"! Cam ce umblă prin mintea maică-sii...

Citit 2465 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2016 15:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.