Agresivitatea, bat-o vina...

Agresivitatea, bat-o vina...
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Israela spune că lunile de agresivitate cu soţul ei, Liviu, au marcat-o pe viaţă. Serios, aşa s-a plâns, în direct, la Antena Stars. Numai că pe Liviu, soţul ei, îl cam doare în pălărie, motiv pentru care a plecat din ţară. "El a plecat pe 24, e ultima oară când a fost văzut aici, în România. Pe data de 1-2 iunie, telefonul suna, el răspundea, era în România. De pe data respectivă a început să intre căsuţa vocală, care la societatea respectivă de telefonie mobilă, chiar dacă îl iei şi-l arunci, intră căsuţa vocală. Din acea dată, nu mai este. După mine, el este în Europa, undeva, probabil în Amsterdam. Sper să fie bine şi asta e... A plecat fără bani, a plecat cu ce era pe el. De obicei, pleca cu bani. A avut la el un ceas. Din suflet îi doresc numai bine, îi doresc să fie departe de mine şi mie-mi doresc linişte sufletească. În ultimele două săptămâni, de când a plecat, cel mai frumos sunet din casa mea e sunetul liniştei. În ultima săptămână înainte de a pleca, nu a mai vrut să audă nici măcar televizorul pe posturi româneşti", a mărturisit Israela.

Pentru ultima afirmaţie, cum să nu ţii cu omul? Na, s-o fi săturat şi el s-o vadă pe nevastă-sa plângându-se pe la toate posturile. O vede destul acasă, nu?

* Nici Stela Popescu, una dintre marile doamne ale teatrului românesc, nu se fereşte de scandaluri, deşi are şi dumneaei o vârstă. De fapt, e mult spus scandal. Doamna Popescu doar critică modul în care a evoluat teatrul românesc. "Nu-mi place vulgaritatea, grosolănia şi trivialitatea. Un om care vine cu soţia şi cu copilul la un spectacol de teatru şi aude... Nu-ţi pot repeta ce aude, la ce-i foloseşte? Să-i învăţăm ce, înjurături?! Sunt revoltată! Sunt vreo doi domni cu care am refuzat să joc. Nu pot intra după unul care spune porcării, lumea va crede că fac parte din aceeaşi oală", a mărturisit Stela Popescu. Mda, ce să zic, are dreptate. Dacă mă gândesc bine, şi eu am văzut vreo două piese de teatru unde se mima sexul în faţa unor copii de şcoală primară, aşa că...

Citit 1045 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Iunie 2016 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.