Diva de la Monaco şi tristeţile ei acumulate

Diva de la Monaco şi tristeţile ei acumulate
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vai, dar câtă tristeţe.... "Am şi eu zile proaste, stări de... (nu de alta, dar nu ne permitem să reproducem), tulburări de metabolism, facturi care mă chinuie, întrebări la care nu ştiu răspunsul". Asta a postat diva de la Monaco, Mihaela Rădulescu, pe o reţea de socializare, probabil sătulă ca singurele motive pentru care mai este băgată în seamă să fie pozele aproape pornografice pe care le mai aruncă, ocazional, în ochii privitorilor. Ei, na, ce să spunem! Facturi? La ditamai palatul din paradisul milionarilor? Păi şi ăia care chiar au facturi de plătit, dintr-un salariu de nimic, ce să mai zică, doamna Rădulescu? Ca să nu mai zicem de întrebările fără răspuns. Păi nu scriseseţi dumneavoastră o ditamai cartea în care vă lăudaţi că aveţi toate răspunsurile? Ce s-a întâmplat? Au apărut întrebări noi sau aţi pierdut cartea? Na, aşa o fi în paraşutism, se mai pierd lucruri în zbor...

* Cică Mihai Gâdea ar fi fost la un pas de moarte. Cel puţin, aşa a povestit colegul său, Mircea Badea, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de faţă cu trei medici de la SMURD. ”Am fost cu el la spital. Îi era rău şi delira. Tot timpul i se face lui rău. Are probleme cu bila”, a spus Mircea Badea. Păi, de problemele domnului Gâdea cu bila se ştia de mult, cam de când toate emisiunile erau anti-preşedinte, de când toţi care nu erau cu el erau împotriva lui, de când s-a pus în genunchi, pe scenă, în Piaţa Universităţii şi implora divinitatea să îi apere patronul, să nu fie daţi afară din sediu. Ce, voi nu ştiaţi?

* De ce în stare Bordea să îşi apere căsnicia? Ehee, de multe lucruri. Inclusiv de... flotări cu nevasta în spate. Nu vă gândiţi că are probleme în căsnicie, ba din contră, ci doar a vrut să arate ce poate el să facă pentru nevastă-sa. Flotări, nenicule, că doar cu sudoare se menţine căsnicia în formă bună. Altfel, te dă nevasta afară, pe preş. Mai ales dacă bei ca Bordea!         

Citit 3019 ori Ultima modificare Duminică, 04 Septembrie 2016 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.