De la trofeul BAU la talentul WOW

De la trofeul BAU la talentul WOW
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Femeia cu mustaţă o fi idealul cuiva în viaţă. La ultima emisiune "Wowbiz" de săptămâna asta, Iulia Albu, critic de modă, s-a prezentat în platou cu ceea ce părea a fi o barbă din cristale, invenţie odioasă de altfel, pe care o etala cu mândrie. Că doar na, dacă tot avea de dat trofee Bau şi trofee Wow, a zis şi ea să arate... hmm, nu ne permitem. Şi, ca să fie coliva completă, că fără bomboane nu merge, noua jurată a emisiunii "Bravo, Ai Stil", a mai tras şi un mozol de toate zilele cu Andreea Mantea, cea care acum câteva zile îşi dezvelea noii sâni ca pe o MonaLisa returnată guvernului italian. DaVinci e şi al nostru, nu? Că tot e la modă donatul pentru "Cuminţenia Pământului".  Dacă nu mă credeţi, uitaţi-vă la poză. Este că vă place?

* Mamă, ce voce. Ieşind un pic din umbra emisiunilor cu iz de inteligenţă de la noi, să trecem un pic peste Oceanul Atlantic, în Statele Unite ale Americii, acolo unde concursurile de talente mai promovează şi români. Este vorba despre Laura Bretan, care tocmai a trecut de semifinalele concursului "America's Got Talent". Asta după ce a câştigat ediţia românească şi a luat 100.000 de euro. Ce-i drept, premiul americanilor e mult mai mare, de vreun milion de dolari, din care dacă scazi taxele, tot rămâi cu nişte bani frumoşi.

Laura Bretan, pare, însă, o fată simplă, motivată să cânte mai mult pentru amintirea bunicului ei, cel care i-a insuflat dragostea pentru operă, decât pentru banii românilor sau ai americanilor. Dar, dacă se mai duce la vreun concurs de talente, parcă s-ar schimba un pic imaginea de fată inocentă. Până atunci, numai laude, şi de la români, şi de la americani, care o văd ca fiind câştigătoarea  concursului. Noi ce să îi mai zicem? Mult succes pe mai departe. Fără "nu uita de unde ai plecat", că de aici au plecat doar părinţii. Ea e made in USA, din cap până în picioare!

Citit 2455 ori Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2016 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.