Povestea frumoasei gălăţence mai bogate decât Ţiriac

Povestea frumoasei gălăţence mai bogate decât Ţiriac
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Iubire şi gratii. Numele ziarului „Viaţa liberă” a fost, luni seara, pe buzele Agentului VIP Cristi Brancu, pentru că de aici a plecat interviul cu frumoasa gălăţeanca Anca Verma şi soţul ei Abhishek Verma, eliberat din închisoare acum trei zile. De profesie inginer, fostă Miss România, Anca a povestit cum a început povestea lor de dragoste. Lucrau împreună în aceeaşi companie de telecomunicaţii şi, vorbind despre proiecte, s-a îndrăgostit de vocea lui. Când s-au întâlnit, indianul s-a îndrăgostit de ea la prima vedere: „Timp de doi ani i-am trimis flori şi vederi şi am încercat s-o cuceresc pentru ca apoi să devină soţia mea”.

Cum au devenit soţ şi soţie? „Am întrebat: ce facem weekendul acesta? La care Abhishek a spus: hai să ne căsătorim! Ok, hai să ne căsătorim! La cinci zile după nunta noastră, când trebuia să plecăm în luna de miere, am fost arestaţi. Politicienii au creat o controversă care nu a existat. A fost un joc politic. Ne-au acuzat de spălare de bani şi corupţie. Ne-au arestat fără să investigheze dacă există vreun gram de adevăr în acuzaţiile aduse. Până şi în ziua de astăzi, după patru ani, judecata nu s-a început. Multe dosare au fost închise pentru că acuzaţiile au fost nefondate. Şi mai avem câteva pe care trebuie să le câştigăm foarte curând”, a povestit Anca.

* Agonie. Vreme de patru ani fără 15 zile, a stat închisă într-un complex de zece închisori, ea în cea cu numărul şase, el în patru. Se întâlneau în fiecare sâmbătă pentru 30 de minute, în aceeaşi încăpere cu alte zeci de perechi şi şi-au scris lungi scrisori de dragoste. Anca dormit pe podea, nu i s-a permis un pat, deşi avea recomandări medicale. A primit un scaun! „Aceste momente au făcut dragostea noastră mai puternică!”, spune gălăţeanca.

„Ea a fost o victimă colaterală, a fost nevoită să stea în închisoare deşi nu avea nicio vină! A stat lângă mine ca o stâncă şi mi-a dat putere în aceşti patru ani. Te iubesc, iubita mea! Îţi mulţumesc că eşti în viaţa mea. Ai fost şi eşti raţiunea şi puterea mea”, a fost declaraţia soţului ei.

Citit 6883 ori Ultima modificare Marți, 04 Octombrie 2016 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.