Pepe, interzis pentru scene erotice?

Pepe, interzis pentru scene erotice?
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cea mai dulce tortură. Gura senzuală se deschide şi limbuţa pofticioasă înconjoară moţul alb, pentru ca apoi buzele pline să cuprindă cu totul cornetul de îngheţată, în timp ce ochii ei frumoşi privesc provocator. „Domnilor, dacă aţi fi îngheţata aceea, ce aromă aţi vrea să aveţi?”. Asta a fost întrebarea pe care Natalia Mateuţ le-a adresat-o, la ceas de seară, lui Cezar Ouatu şi Nadir. Eroina care evolua la… îngheţată era Roxana Vancea în videoclipul lui „Tortura”, care, după ce a fost interzis iniţial sub 18 ani, a fost scos cu totul de pe youtube pe motiv de scene indecente. Sau, de-a dreptul, erotice, aş zice eu. Filmul e simplu: Pepe o urmăreşte pe stradă pe Roxana Vancea, în timp ce linge senzual îngheţata, apoi într-o sală de fitness unde Roxana schimbă atingeri cu Iulia, o altă jună la fel de frumoasă şi de voluptoasă. În finalul apoteotic, Pepe le descoperă pe cele două femei goale, sărutându-se şi mângându-se sub duş, şi cântă sugrumat de dorinţă: „Sărutul ei e cea mai dulce tortură/ E ca o flacără între iubire şi ură!”.

„Sărutul ei mă torturează, deci trebuia să găsesc o şmecherie ca să însemne tortură, că aşa, dacă mă săruta pe mine, nu mai era tortură, era plăcere! Cred că primul videoclip cu două fete când se sărutau l-am văzut acum mai bine de zece ani, începând cu fetele de la t.A.T.u. Mă simt norocos că am văzut şi alte scene care nu au fost introduse în montaj putea fi mult mai mult dus la extrem, am încercat să-l facem cât se poate de decent. Materialul brut poate fi denumit tortura dusă la extrem”, explica Pepe la Antena Stars. Cezar Ouatu a şi cerut varianta full option a filmărilor.

* „Şocată într-un mod pozitiv”. Aşa s-a declarat Natalia Mateuţ, şocând, la rându-i, logica. Şi a revenit la întrebarea cu aromă în vreme ce, în colţul ecranului, se succedau două scene: Roxana lingând îngheţata şi pelvisul lui Pepe. „În locul conului sau al materiei prime?", a încercat marea cu degetul Ouatu. În final, dilema a rămas fără răspuns. Cui îi place îngheţata?

Citit 1412 ori Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2016 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.