Un tablou pictat cu... sufletul

Un tablou pictat cu... sufletul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

* Pictură... nudă. Odată reîncepută emisiunea iUmor, cred că ne-am aşteptat cu toţii la măcar un moment de povestit nepoţilor. Mai ales că prin sală erau şi nepoţi şi bunici. Duminica trecută, un concurent pe numele său Brent Ray Fraser, stripper şi pictor, a decis să impresioneze juriul cu un număr... de virtuozitate. Şi virilitate! Astfel, ceea ce a început ca un număr de striptease pe ritmuri rock, s-a transformat repede într-un moment foarte artistic, pe ritmuri clasice. Practic, omul şi-a dat jos pantalonii, rămânând doar în costumul lui Adam, şi-a uns bine... pensula adamică cu niţică vopsea şi s-a pus pe treabă. În timp ce fredona acorduri de operă. "Sunt singurul din lume care face asta!", a zis, mândru, artistul. După aşa reprezentaţie, cred că s-or mai găsi vreo doi, trei nebuni. Să vezi atunci bătaie la licitaţie. 

* Mamaie, scoate copilul afară. ,,Scoateţi-o pe nepoţica mea afară! Băi, ce emisiune faceţi aici! Şi aşa sunt om cu probleme cu capul! Este bunică-mea în sală. Mamaie, te rog să mergi să iei tabloul!”, a exclamat Bendeac. De ce o trimitea pe mamaie după opera de artă? Păi, e foarte simplu. Pe tablou era pictat chiar... el. "Un tablou pictat cu ... sufletul", a completat şi Delia, care nu îşi putea lua ochii de la penelul omului. Penel, adică pensulă, nu vă gândiţi la prostii. Deşi, în cazul ăsta, aveţi tot dreptul. Noroc de cenzura anteniştilor, că altfel era un film porno în prime-time.

* "Mamă, vrei un tablou cu mine?". Bendeac a continuat turul întrebărilor prin familie şi a sunat-o, după număr, pe maică-sa, ca să o întrebe dacă vrea tabloul. "Numai că e o singură problemă. E pictat cu p...(ensula)!". Na, să îi zici aşa ceva maică-tii. Şi la televizor. Păi o să se îngrămădească toate vecinele de pe scară să vadă minunăţia. Care nu e deloc la mişto, ci chiar e un tablou bine realizat. Cu suflet, ca să o cităm, iarăşi, pe Delia. Săracu' Cheloo, oare pe el cine îl pictează aşa?

Citit 2738 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2016 14:34

1 comentariu

  • postat de Modernismul psihiatric al sec. XXI Vineri, 14 Octombrie 2016 08:43 188.25.34.*** Link la comentariu
    0
    0

    Un dezaxat, un "actor" de filme pentru adultii batrini, chinuiti de viata si obositi. Acest dezaxat, care cu siguranta are niste tulburari de comportament, care a iesit de mult din tiparele bunului simt si care, crede el, incinta lumea cu "talentul" lui, ma intreb cum de i s-a permis sa apara in fata unui public numeros, in aceasta postura? Faptul ca a mai si fost votat, a intrecut orice masura. Se cheama ca suntem "moderni" si noi, acceptam orice jigodie si trebuie sa aplaudam fortat, sa ne "bucuram" ca am vazut un tembel atit de talentat?!?!?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.