Noul nas, detectorul perfect de bani

Noul nas, detectorul perfect de bani
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* La operaţii noi, mirosuri noi. Vica Blochina, fosta balerină, mai celebră pentru relaţiile cu Victor Piţurcă decât pentru ce a... dansat, s-a operat. La năsuc, că na, nu mai arăta exact aşa cum trebuia. "Eu sunt o femeie dependentă de a arăta bine. Am scăpat de toate defectele, nu mai am nicio şuncă. Am o vârstă la care îmi permit să mă operez. La 20 de ani, nu sunt de acord să o faci. Dar de la o vârstă încolo, e indicat. În primul rând, te simţi tu mai bine", a spus Vica Blochina, pentru Ştirile Kanal D. Păi, dacă şunci nu mai sunt, măcar un cabanos, ceva. Adică oameni care trăiesc în cabane, vorba altei blonde celebre (Udrea, proaspăt studentă la Teologie).

Întrebată de reporteriţa de la Kanal D ce miroase mai bine cu noul nas, blonda nu s-a abţinut şi a dat cărţile pe faţă. "Bani, ce altceva?". Ei, na! Curat cultură, nu alta...

* Dragostea se face pe minim 3.000 de euro? Lucian Becali, unul dintre nepoţii patronului Stelei, recent implicat în campanii de binefacere pentru sinistraţii din judeţul Galaţi, a intrat în gura presei pentru o declaraţie cu privire la Adelina Pestriţu şi Speak, a căror despărţire ţine, cumva, prima pagină. De ce, nu se ştie... ”Adelina Pestriţu şi Spic s-au despărţit, asta da tragedie naţională, ce reconversia creditelor din franci elveţieni, ce blocarea metroului pentru 4-5 ore, ce inundaţii în Galaţi, asta tragedie. S-o fi săturat săraca femeie. De unde se f… pe 3-4-5.000 euro, să te f… doar pe frumuseţe şi de plăcere, nu e rentabil”. Se f....andosea? Sau ce, că nu înţeleg? Eh, ce ţi-e şi cu nepoţii milionarilor. Vorbesc numai cu prescurtări, că le e lene să mai zică şi restul cuvântului. Li s-o fi tras de la număratul banilor. Dar atenţie, domnule Lucian, că Vica Blochina s-ar putea să prindă mirosul şi să vină valvârtej la tine. Să vezi atunci f... andoseală de 5.000 de euro. N-o să mai ai pe unde să scoţi cămaşa. Iar unchiului nu prea îi plac astea care înmoaie genunchii.

Citit 1170 ori Ultima modificare Joi, 20 Octombrie 2016 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.