Se caută menajeră, înaintea împodobirii bradului

Se caută menajeră, înaintea împodobirii bradului
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Loc de muncă, muzică inclusă. Voi ştiţi care e dorinţa ascunsă a Irinei Loghin? Ei bine, Adriana Bahmuţeanu a aflat-o şi nu s-a putut abţine să nu o tragă de limbă pe cunoscuta artistă, căreia Fuego i-a împodobit şi bradul de câteva ori. "Da, am nevoie de un ajutor pe acasă, de o menajeră, am mai spus-o. Am mai avut în urmă cu câteva luni, dar nu am găsit ce îmi trebuia. Îmi trebuie o persoană fără obligaţii familiale, să locuiască la mine, să fie sinceră, să fie harnică, să aibă fizic plăcut, să aibă simţul curatului, să ştie să gătească", zise artista. Hop, stai aşa! Că ăsta sună mai mult a anunţ la matrimoniale, decât un loc de muncă. Bine, e drept că nu te poţi aştepta ca, dacă devii menajera Irinei Loghin, să fii aşezată în vitrină şi să ţi se cânte toată ziua. Că doar te duci la muncă, nu la concert. Dar, dacă e loc şi de puţină voie bună... Cine ştie, poate te place Fuego şi îţi împodobeşte şi ţie bradul! 

* Aproape de moarte de la buze. Ce le-o fi lovit pe fetele astea din showbiz de vor toate buze mai mari? Şi mai toate apelează la aceeaşi metodă: acidul hialuronic. Sau li se ia grăsime de pe fund şi li se injectează în buze. Eu ştiam că le place să fie pupate în fund, dar parcă nici chiar aşa, şi de proprii iubiţi. Ei bine, Lena Horvath, ultima invitată a Adrianei Bahmuţeanu, a mărturisit că şi-a injectat de şase ori mai mult acid hialuronic din ăsta în buze decât ar fi fost normal. DE ŞASE ORI! Că ea vrea să aibă cele mai mari buze din lume. Cum s-ar spune, mie îmi pare că îşi doreşte să aibă doi ochi, două urechi şi restul buze. Să nu se mai vadă şi altceva. Deh, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. 

* Au dat cărţile pe faţă. Nu e ca şi cum cineva ar fi cu adevărat pasionat de subiect, dar Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge au început să se afişeze împreună mai des, semn că relaţia lor chiar există, nu e doar un zvon. Păi, bravo lor. Fata asta a adus medalii pentru România, el e un dansator foarte bun, formează un cuplu frumos, deci nu e nici o problemă. Doar scandalagii ăştia le caută nod în papură.

Citit 1568 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.