”Eşti o cu..ă!”. Ete, na!

”Eşti o cu..ă!”. Ete, na!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Mutu, în staff-ul Casei Albe? Este, bineînţeles, o glumă. Adrian Mutu face o treabă prea importantă lucrând la curăţarea arbitrajului românesc pentru a se dedica unei munci aşa facile precum cea de la Casa Albă. Dar de unde a pornit totul? Păi, Mădălina Popescu, mama Sandrei, actuala iubită a lui Mutu, îl cunoaşte pe Donald Trump. Are şi poză cu el, deci vă puteţi da seama că imaginaţia românilor a luat-o razna, mai ales că lui Trump îi plac femeile frumoase. Şi blonde! A cunoscut-o pe româncă într-un club de noapte, a invitat-o să îi viziteze şi, ne scuzaţi, turnul, dar nu s-a legat nimic. Fata nu a fost impresionată, semn că după aceea s-a măritat cu un milionar din Dubai. Mai frumos acolo, nu? Ehee, unde putea ajunge România, dacă Donald Trump era mai cuceritor... Poate îi oferea lui Adi Mutu un post la Casa Albă sau, măcar, la naţionala de fotbal a Statelor Unite. Fotbal european, nu american, că acolo îşi rupea oasele.

* Lupul îşi mai schimbă părul, dar năravul ba! Brigitte Năstase, fostă Sfăt, a fost filmată de reporterii de la Cancan.ro extrem de supărată, răvăşită de la plâns, pentru că Ilie al ei ar fi înşelat-o. Şi cică el nu face din astea, că e fidel, că i-a jurat că el nici pe Amalia nu a înşelat-o. Un fel de Alina Vidican cu Cristi Borcea, care a trecut de la statutul de amantă la cel de soţie şi nu credea că poate fi înşelată. Că doar, na, câte amante poate să aibă un om? Răspunsul pe care ar putea să îl dea Ilie Năstase? Multe. Că doar e tânăr, în floarea vârstei, nu?

* Nu e prost cine cere, doar cine dă. După ce la concertul din Galaţi şi-a atras antipatia unor fani, Delia şi-a stabilit şi tariful pentru un recital de Crăciun şi de Anul Nou. Vă gândeaţi că vor fi preţuri ceva mai mici? Ei bine, vă înşelaţi. 11.000 de euro pe cântare, că doar Louboutinele şi Chanelurile nu se cumpără pe ochi frumoşi. Bine, şi ouăle pe care le mănâncă pe masa juriului de la iUmor. Poate or fi Faberge-uri, mai ştiţi?

Citit 1703 ori Ultima modificare Duminică, 13 Noiembrie 2016 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.