Fă, numai eu am voie să mă căsătoresc!

Fă, numai eu am voie să mă căsătoresc!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nervos la culme că prima lui consoartă vrea să îşi refacă viaţa, Leo de la Strehaia a intrat din nou în vizorul Wowbiz. Cel care le-a sucit minţile celor trei domnişoare cu care s-a tot perindat de la începutul anului pe la televiziuni (Renata, Dana Criminala şi Loredana Chivu), şi care a rămas, până la urmă, cu doamna dintre ele (doar ca vârstă, nu şi în comportament), este acum extrem de supărat că vrea şi prima lui nevastă să îşi reclădească viaţa cu un alt bărbat. "Dacă nu mă primeşte cu Dana, stau acasă. Ea e nevasta mea, aşa că voi sta cu ea. Îl trimit pe Pintea. Vreau să îi transmit un mesaj Ancăi: "Anca, nu ai voie să te măriţi niciodată! Asta-i legea ţigănească! Trebuie să stai acasă cu copiii şi nepoţii tăi. Nu ţi-e ruşine de ţigani să spui asta la televizor? Că vrei să te măriţi? Nu ai voie!", a spus Leo. Eh, şi cică drepturi egale pe planeta Pământ. Vax!

* Cert e că nici Anca nu vrea să îl primească acasă cu noua... gagică. "Cum să îl las cu baba aia? Nu îl las niciodată! Le dau foc! Cine ştie ce farmece a pus ea pe haine? Nu mă interesează ce a luat ea, eu nu am nevoie", a replicat Anca, înainte să dea foc unei sacoşe cu haine trimise de Dana Criminala. Bre, da' mare vânătoare de vrăjitoare se mai face în direct la televizor.

* Ce ne facem cu mobila... porno? Mihaela Rădulescu a intrat iar în gura presei pentru alegerile decorative din casa ei de la Montecarlo. Scaunul cu fese, dar şi covorul cu sâni şi păr pubian le-au atras atenţia reporterilor de scandal din România, care nu mai tac în această privinţă. Eu multe nu mă întreb, că femeia e liberă, are iubitul ei, are bani şi propriile gusturi în materie de decoraţiuni interioare. Totuşi, covorul o fi autoportret? Că dacă e aşa, recomand o călătorie la salon. Greu cu atâta... păr. Şi mai e şi pe jos. Noroc că nu sunt copii prin casă. Deşi, la cum se distrează Mihaela cu Felix... mai greu să ţii copii acolo.

Citit 1298 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.