O ameninţare cu moartea şi-o mărire de sâni

O ameninţare cu moartea şi-o mărire de sâni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ce să fie mai întâi? Hai să gândim emoţional şi raţional. Dacă deodată aţi începe să primiţi mesaje de ameninţare cu vătămarea fizică ori cu moartea, cum aţi reacţiona? Şi dacă dincolo de SMS-urile teribile, aţi fi apelat de pe numere necunoscute sau ascunse şi o voce bărbătească v-ar înspăimânta cu perspectiva unor chinuri iminente şi a unui sfârşit tragic, ce-aţi face? Şi dacă ameninţările cu pricina nu s-ar mărgini la propria dumneavoastră persoană - pe care sunteţi liberi să o ţineţi sau nu în siguranţă - ci şi la cei dragi, la familie, la apropiaţi? Evident, v-aţi adresa Poliţiei! Aţi face plângere, aţi face reclamaţii, poate chiar aţi angaja o gardă de corp care să vă protejeze, evident, dacă vă dă mâna. Sau măcar v-aţi gândi la nişte măsuri de siguranţă cum ar fi un spray cu piper, un pistol cu capse, o cască şi-o armură… Zic şi eu! Ei bine, ameninţată cu moartea, dansatoarea Mona a venit la televizor, la Agentul VIP Cristi Brancu. Întrebată de când au început mesajele şi telefoanele de ameninţare, juna a mărturisit: „Eu cred că de când am fost în emisiune la Adriana Bahmuţeanu şi am spus că m-am împăcat cu primul iubit şi încercăm să facem un copil. După limbajul folosit cred că este «ex-ul» cu care am terminat relaţia de opt luni. Cunosc cuvintele, limbajul. Sună la modul: «se întâmplă ceva: un picior, o mână, un păr… şi sună foarte urât şi înfricoşător pentru mine. Mai stau şi mai mă gândesc câteva zile şi pe urmă cred că o să merg la Poliţie, normal”, s-a împleticit în cuvinte dansatoarea. Mă rog, una-i să-ţi vânturi rotunjimile pe manele, alta e să te „esprimi” inteligibil.

* Şi-un dans vesel să prestăm. Că veni vorba de rotunjimi, Mona pare mai preocupată de niscai intervenţii care să-i crească, nu-i aşa, tariful pe piaţa dansatoarelor orientale. Da, vrea o mărire de sâni, că cică mai e loc (?!?) şi să-i „liposugă” esteticianul picioarele şi şoldurile. Că cică i-a făcut un medic un cocktail de vitamine şi de aia s-a îngrăşat. Ca să vezi!

Citit 1330 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2016 18:29

1 comentariu

 • postat de George
  Joi, 24 Noiembrie 2016 07:18
  84.117.219.***
  Lo0gic cel care o ameninta oricat ar incerca sa se ascunda e cineva din fostii ei prieteni care ii stiu numarul. Fiindca e destul de greu unui strain, necunoscut, sa faca rost de numarul unei vedete.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.